Οι άλλοι ενημερώνουν, ο Δήμος Θερμαϊκού ΟΧΙ

Οι άλλοι ενημερώνουν, ο Δήμος Θερμαϊκού ΟΧΙ

Επανερχόμαστε στο πολύ σημαντικό θέμα των κρουσμάτων κορωνοϊού που αφορά όλους μας, ένα θέμα που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας, εξαιτίας της συρροής στην Ιχθυόσκαλα. Παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του δημάρχου, το πρόβλημα είναι μεγάλο και μεγεθύνεται εξαιτίας της πεισματικής άρνησης του Δήμου Θερμαϊκού να ανακοινώσει επίσημα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ με αριθμούς.

Το BestCity.gr, παραθέτει σήμερα πίνακες που δίνει στη δημοσιότητα ένας άλλος Δήμος (αυτός του Κορδελιού-Ευόσμου), προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες του, σε αντιδιαστολή με τον δικό μας Δήμο όπου οι τελευταίοι αριθμοί που μάθαμε ήταν μέσω μιας ανάρτησης του αντιδημάρχου, Κώστα Κούτουκα, στο facebook…

Παράδειγμα αναφοράς από τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου:

«Τα αποτελέσματα των rapid test από το Αθλητικό Πάρκο
Σε σύνολο 204 ατόμων που υποβλήθηκαν την Πέμπτη 25.02 σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από τον ΕΟΔΥ στο Αθλητικό Πάρκο στην περιοχή Ελπίδας, προέκυψαν 7 θετικά δείγματα (3,43%) στον COVID-19, τα οποία αφορούν σε 4 γυναίκες και 3 άνδρες, με διάμεση ηλικία τα 57 έτη.
Άμεσα από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οι προβλεπόμενες οδηγίες προς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.
Σήμερα Παρασκευή 26.02 δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στον πεζόδρομο Βυζαντίου με Ζαΐμη, περιοχή Ρομέο, Κάτω Ηλιούπολη.
Το Σάββατο 27.02 συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (επί της Α. Παπανδρέου, πάνω από το κλειστό πάρκινγκ), στο Ελευθέριο Κορδελιό».

Είδατε ποτέ παρόμοια επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Θερμαϊκού; Το μόνο που είδαμε ήταν αναρτήσεις στο facebook, στοιχεία αμφιβόλου αξιοπιστίας από κάτι παρατρεχάμενους της διοίκησης, γενικόλογες συνεντεύξεις του δημάρχου σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και άλλα τέτοια παρόμοια.

Γιατί κύριοι; Είστε σοβαροί ή απλά κωμικοί;

Αφήστε μια απάντηση