Μαυρομάτης για το κλείσιμο της Πειραιώς: “Πάλι πίσω απο τα γεγονότα η διοίκηση του Δήμου μας”

Μαυρομάτης για το κλείσιμο της Πειραιώς: “Πάλι πίσω απο τα γεγονότα η διοίκηση του Δήμου μας”

Δήλωση του Γιάννη Μαυρομάτη για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Μηχανιώνα, ένα θέμα που ανέδειξε η παράταξη του με χθεσινό δελτίου τύπου:

“Χρειάστηκε η δική μας αποκάλυψη, μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε χθές η παράταξή μας, αλλά και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των συνδημοτών μας, της Δ.Ε Μηχανιώνας,που ακολούθησε, προκειμένου να «ξυπνήσει» η νυν Διοίκηση του Δήμου και να αντιδράσει στην επικείμενη παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται ψήφισμα διαμαρτυρίαςτου δημοτικού συμβουλίου, μέσω του οποίου οι διοικούντες την Τράπεζα Πειραιώς καλούνται να αναλογιστούν το έλλειμμα που δημιουργείται στην κοινωνία με την υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης.

Η Νέα Μηχανιώνα, δεν αντέχει άλλο «χτύπημα». Δεν αντέχει περαιτέρω ερήμωση και απαξίωση. Χρειάζεται δράση και όχι άλλη αδράνεια σαν και αυτή που επιδεικνύει σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπο (και φυσικά και στο συγκεκριμένο) η Διοίκηση του κ. Τσαμασλή ο οποίος για μία ακόμη φορά ακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι εξελίξεις τρέχουν και η διοίκηση Τσαμασλή φαίνεται να έχει πάθει «θερμοπληξία» και αδυνατεί να τις παρακολουθήσει!

Αφήστε μια απάντηση