Κυριακή με ποδοσφαιρική δράση: Το ενδιαφέρον δυτικά-Στους Αμπελόκηπους ο Ποσειδώνας, στην Πολίχνη η Αναγέννηση

Κυριακή με ποδοσφαιρική δράση: Το ενδιαφέρον δυτικά-Στους Αμπελόκηπους ο Ποσειδώνας, στην Πολίχνη η Αναγέννηση

Εκτός έδρας παίζουν όλες οι ομάδες του Δήμου Θερμαϊκού, σήμερα Κυριακή, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιρόφιλοι της περιοχής μας είτε θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση για να δουν μπάλα, είτε να… κάτσουν σπίτι!

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στις 15:00 ο Ποσειδώνας πηγαίνει στους Αμπελόκηπους, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ουραγό τοπικό, Ηρακλή. Οσο εύκολο δείχνει, άλλο τόσο δύσκολο είναι το ματς για την ομάδα της Μηχανιώνας η οποία θα πρέπει να πάρει το διπλό, ώστε να αισθανθεί ακόμη πιο άνετα στη βαθμολογία, λίγες στροφές πριν από το τέλος της διαδρομής.

Δυτικά, πηγαίνει και η Αναγέννηση Επανομής, για να παίξει με τον επίσης ουραγό Φοίνικα Πολίχνης για την Α1 κατηγορία (15:30). Φυσιολογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα…

ο πρωτοπόρος της Α΄ κατηγορίας, Κεραυνός Αγγελοχωρίου, πηγαίνει στον Αγιο Αντώνιο όπου τον περιμένει ο δυνατός τοπικός, Ατρόμητος (15:30). Αυτή θα είναι η πρώτη έξοδος με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο.

Στο γήπεδο των Ταγαράδων, στις 15:30, η Νίκη Μεσημερίου θα παίξει με την Δόξα Τριλόφου. Το συγκρότημα του Τάσου Μιχαηλίδη, είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει άνετα τη νίκη.

Τέλος, στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Κρήνης, στις 15:30, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών, αγωνίζεται με τις Ελπίδες του Φοίνικα. Ο πρώτος με τον τελευταίο, δηλαδή. Εύκολο μεσημέρι…

Αφήστε μια απάντηση