Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: “Μη περιμένεις το Φθινόπωρο, κλείσε ραντεβού”

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: “Μη περιμένεις το Φθινόπωρο, κλείσε ραντεβού”

Με αφίσες σε δομές υγείας και δημοτικά κτίρια ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προτρέπει τους πολίτες, με το παράδειγμα πρώτα των μελών του, να εμβολιαστούν άμεσα.

Για μία ακόμη φορά οι ιδιώτες γιατροί στηρίζουν την εθνική προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, ώστε να χτιστεί γρηγορότερα τοίχος ανοσίας στην κοινότητα λόγω και της μετάλλαξης «ΔΕΛΤΑ» που αναμένεται -από τους ειδικούς της επιδημιολογίας- να επικρατήσει στην Ελλάδα, όπως έχει γίνει σε άλλες χώρες.

“Οι ιατροί του ΙΣΘ σε όλες τις φάσεις της πανδημίας αγωνίστηκαν για την προάσπιση της υγείας των πολιτών και εμβολιάστηκαν σε υψηλότατο ποσοστό δίνοντας ένα παράδειγμα προς μίμηση. Στην κρίσιμη αυτή φάση της πανδημίας θα είναι ουσιαστική η συμβολή μας στην ύψωση του τείχους συλλογικής ανοσίας μέσω της ενίσχυσης των εμβολιασμών, οι οποία αποτελούσαν, αποτελούν και πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν ιατρική πράξη. Η συμμετοχή μας στην προσπάθεια αποτελεί ουσιαστικά πράξη κοινωνικής προσφοράς καθώς οι προβλεπόμενες από τη σύμβαση αμοιβές είναι ιδιαίτερα χαμηλές”, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι γιατροί του ΙΣΘ.

Αφήστε μια απάντηση