Οπλιστείτε: Η πιο ζεστή ημέρα των τελευταίων 24ωρων η σημερινή!

Οπλιστείτε: Η πιο ζεστή ημέρα των τελευταίων 24ωρων η σημερινή!

Η πρόβλεψη του μετεωρολόγου, Μιχάλη Σιούτα:

Σχεδόν αίθριος και αρκετά ζεστός καιρός στις περισσότερες περιοχές. Τις απογευματινές ώρες συννεφιά με λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής-ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Άνεμοι: στα πελάγη Βοριάδες 4-5, στο νότιο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 17 έως 37, στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 19 έως 38-39, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 33, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 37 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 στα ανατολικά 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-7-2021

Αρκετά ζεστός καιρός σχεδόν αίθριος, εξαίρεση τα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα με συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα στα δυτικά, σε μικρή πτώση στην ανατολική χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-7-2021

Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά συννεφιά με λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-5 στο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-7-2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-5 στο Αιγαίο 6 με 7 Μποφόρ με εξασθένιση. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Αφήστε μια απάντηση