Η πρεμιέρα του Ελληνα “Φιλέα Φογκ” στο BestCity.gr με ταξίδι στη Βόρεια Αμερική (ΦΩΤΟ)

Η πρεμιέρα του Ελληνα “Φιλέα Φογκ” στο BestCity.gr με ταξίδι στη Βόρεια Αμερική (ΦΩΤΟ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Έχοντας ταξιδέψει σε 195 χώρες σε όλες τις γνωστές και άγνωστες γωνιές του πλανήτη μας και έχοντας ζήσει αμέτρητες εμπειρίες και αποθηκεύσει μοναδικές εικόνες, από σήμερα, εδώ στο BestCity.gr, θα κάνουμε την δική μας περιήγηση στον κόσμο μεταφέροντας ψήγματα από αυτόν τον ανεκτίμητο θησαυρό.

Και θα ξεκινήσουμε από την Βόρεια Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ανακαλύψαμε το Νέο Κόσμο από την ανατολική ως την δυτική του ακτή σε 4 μεγάλα ταξίδια.

Και θαυμάζουμε τα στολισμένα δαντελωτά μπαλκόνια στην Γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, της πόλης όπου γεννήθηκε η τζαζ και όπου ποταμόπλοια βγαλμένα από εικόνες του προηγούμενου αιώνα διασχίζουν ακόμη τον θρυλικό Μισισίπι.

Βλέπoυμε ακόμη μία εικόνα από την καθημερινή ζωή σε μία σκηνή των Ινδιάνων Navaho,αλλά και το τοπίο της Monument Valley, που στόλισε δεκάδες γουέστερν.

Και στο Tombstone της Αριζόνα απεικονίζεται η περίφημη μονομαχία του OK Corral,που έγινε το 1881 και θεωρείται η πιο φημισμένη μονομαχία της Άγριας Δύσης, ενώ τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν στριφογυρίζοντας στην μοναδική Lombard Street στο San Francisco.

*Ο Ελληνας “Φιλέας Φογκ” θα αρθρογραφεί και θα μας ταξιδεύει κάθε Παρασκευή, εδώ στο BestCity.gr!

Αφήστε μια απάντηση