Ετοιμάζει ανασχηματισμό ο Τσαμασλής-Ψάχνει τη “χρυσή τομή”

Ετοιμάζει ανασχηματισμό ο Τσαμασλής-Ψάχνει τη “χρυσή τομή”

Η ώρα των αλλαγών έφτασε στον Δήμο Θερμαϊκού. Μετά από δύο χρόνια στη διοίκηση ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ετοιμάζεται για ανασχηματισμό στις αντιδημαρχίες, αλλά και στη δομή της παράταξής του, κάτι όμως που του προκαλεί προβληματισμό, καθώς συναντά αντιδράσεις. Από τη μία υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους και από την άλλη εκείνοι που περίμεναν επί δύο χρόνια υπομονετικά στην… ουρά, νοιώθοντας πως τώρα έφτασε και η δική τους σειρά.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα θέμα λεπτών ισορροπιών πάνω στο οποίο καλείται να… ισορροπήσει ο δήμαρχος, καθώς δεν θέλει και πολύ να χαθεί ο έλεγχος με απρόβλεπτες συνέπειες. Είναι χαρακτηριστικό πως στ΄ αυτιά του φτάνουν ακόμα και μηνύματα αποχώρησης από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Για όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με πληροφορίες του BestCity.gr, ο κ. Τσαμασλής, θα συγκαλέσει συγκέντρωση στο ΚΑΠΠΑ, προκειμένου να κάνει το απαραίτητο “μασάζ” στα στελέχη του, προσπαθώντας να αμβλύνει όσο περισσότερο μπορεί τις αντιδράσεις και να πάει σε ανακοινώσεις την 1η του Σεπτέμβρη, έχοντας εξασφαλίσει πως δεν θα έχει απώλειες.

Στις σκέψεις του δημάρχου είναι να τοποθετήσει τον Δημήτρη Καπλάνη πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα αλλάξει, όπως όλα δείχνουν, την πλειοψηφία των αντιδημάρχων. Το ερώτημα είναι αυτοί που θα φύγουν από τις θέσεις τους θα μετακινηθούν σε άλλη αντιδημαρχία ή θα αποχωρήσουν εντελώς από το διοικητικό σχήμα; Το μόνο βέβαιο είναι πως κάποιοι θα φύγουν και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον Γιώργο Τσαμασλή με ότι αυτό συνεπάγεται με τους συσχετισμούς των παρατάξεων και την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση