Ο καιρός της εβδομάδας

Ο καιρός της εβδομάδας

Η πρόβλεψη για τον καιρό όλης της εβδομάδας από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παροδική συννεφιά με λίγες βροχές το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και το μεσημέρι-απόγευμα τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 14 έως 34, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 18 έως 35, στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 19 έως 34, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος, οι άνεμοι Δυτικοί, το απόγευμα θα γίνουν Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 31-8/1-9/2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση το απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά έως τους 33-35 και στα νησιά τους 30-32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3/9/2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4/9/2021

Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα συννεφιά τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Δυτικοί 3-4 στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση