Βελτιωμένος ο καιρός από σήμερα, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βελτιωμένος ο καιρός από σήμερα, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η πρόβλεψη του συντοπίτη μας μετεωρολόγου, Μιχάλη Σιούτα:

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται το πρωί στη δυτική Ελλάδα.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3-4, στα νότια πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από 9 έως 26 βαθμούς, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 13 έως 28, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, οι άνεμοι Δυτικοί 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Δευτέρα 17-5-2021
Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές τα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Τοπικές ομίχλες πιθανές το πρωί στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι Δυτικοί και Νοτιάδες 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Τρίτη 18-5-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ΄ όλη τη χώρα με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι Δυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο.

Τετάρτη 19-5-2021
Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

Αφήστε μια απάντηση