Απολαυστικό φιλμ με αστέρια του NBA!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστικό φιλμ με αστέρια του NBA!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός και παραγωγός Michael B. Jordan οδηγεί ένα λεωφορείο και συναντά αστέρια του ΝΒΑ. Αλλοι επιβιβάζονται, αλλοι τον χαιρετούν και συνεχίζουν.

Το ΝΒΑ παρουσιάζει την ταινία μικρού μήκους «NBA Lane», η οποία παρουσιάζει την ιστορία του πρωταθλήματος ενόψει της επετειακής 75ης σεζόν και προβάλλεται τώρα σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες @NBA και στο NBA.com/75.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια εικονική γειτονιά που τυχαίνει να κατοικούν νυν αλλά και πρώην αστέρες και θρύλοι του NBA. Μέσω του NBA Lane οι οπαδοί ταξιδεύουν παρέα με μεγάλες προσωπικότητες – του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος – που έγραψαν την ιστορία του πρωταθλήματος κατά την διάρκεια όλων αυτών των 75 χρόνων.

Στο τρίλεπτο αυτό βίντεο, ο Michael B. Jordan υποδύεται τον οδηγό ενός σχολικού λεωφορείου, του Hoopbus της γειτονιάς, ξεναγώντας μια ομάδα παιδιών στη γειτονιά του NBA η οποία φιλοξενεί 75 χρόνια μπασκετικής κουλτούρας.

Ενώ το λεωφορείο κυκλοφορεί στους δρόμους της κοινότητας, οι επιβάτες συναντούν αυτές τις εμβληματικές μορφές σε απλές και καθημερινές συνθήκες. Από τους παλιούς αντιπάλους, Magic Johnson και Larry Bird οι οποίοι γίνονται αγαπημένοι γείτονες της διπλανής πόρτας, τον LeBron James που φροντίζει τον κήπο του, τον Kareem Abdul-Jabbar που διδάσκει στον Dirk Nowitzki την τέχνη του hook shot, μέχρι τον Zion Williamson που σπάει ένα ταμπλό στο γήπεδο της γειτονιάς. Όλα δείχνουν σαν μια ακόμα μέρα σε μια συνηθισμένη γειτονιά.

Η ταινία μικρού μήκους τιμά τόσο τους θρύλους του ΝΒΑ που έθεσαν τα γερά θεμέλια του πρωταθλήματος όσο και τους σημερινούς παίκτες που διαμορφώνουν το μέλλον του. Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/t1vaembXXRE

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση