ΑΠΟΨΕ στο KAΠΠΑ: Παράσταση από τον Θεατρικό Ομιλο Πάφου

ΑΠΟΨΕ στο KAΠΠΑ: Παράσταση από τον Θεατρικό Ομιλο Πάφου

Μία παράσταση από τον Θεατρικό Όμιλο Πάφου της Κύπρου, φιλοξενεί απόψε, στις 8 το βράδυ, το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού το οποίο βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε πλήρη εξέλιξη. Η παράσταση έχει τίτλο «Μην Περιμένεις Ποτέ Το Τελευταίο Λεωφορείο»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

«Μην Περιμένεις Ποτέ Το Τελευταίο Λεωφορείο»
της Ειρήνης Παππά

Σκηνοθεσία/Μουσική επιμέλεια: Μαρίνα Αθανασίου
Σκηνικά/γραφικά: Γιάννος Οικονόμου
Κοστούμια: Η ομάδα
Φωτισμός: Ευθυμία Λεμονιάτη
Ήχος: Ειρήνη Παππά
Διανομή:
ΕΚΕΙΝΟΣ: Γιάννης Κωμοδρόμος
ΕΚΕΙΝΗ: Μαρία Καλογήρου

Κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι θα θέλαμε να μπούμε σε ένα λεωφορείο και να εξαφανιστούμε. Να δραπετεύσουμε μακριά από όλα τα προβλήματα. Να χαθούμε χωρίς να αφήσουμε ούτε ένα μήνυμα. Κουβαλάμε μια μικρή βαλίτσα. Μια μικρή βαλίτσα που πρέπει να χωρέσει μια ζωή. Εκεί όμως, μπροστά στη στάση του λεωφορείου, περνάει όλη η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μας. Εκεί πρέπει να πάρουμε την τελική απόφαση. Ίσως το φευγιό αυτό να μην έχει γυρισμό. Ίσως στη στάση να συναντήσουμε εκείνον που δεν θα θέλαμε. Ίσως και εκείνον που ψάχναμε πάντα. Το δίλημμα είναι μπροστά στα μάτια μας. Η απόφαση είναι δική μας.
ℹ️ Υποχρεωτική χρήση μάσκας όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

🛡 Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση) ή δήλωσης αρνητικού pcr ή rapid test εντός 48 ωρών. Ο έλεγχος πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας διενεργείται κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.

👉 Άτομα με κράτηση έχουν προτεραιότητα εισόδου. Εφόσον συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών, δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου ατόμων χωρίς κράτηση στο χώρο.

▶️ Στο φουαγιέ του θεάτρου φιλοξενούνται ο Σύλλογος Φίλων Θερμαϊκού ΑΠΟΛΛΩΝ και ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού.

Αφήστε μια απάντηση