Αθανασιάδης για THESS INTEC: ” Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου”

Αθανασιάδης για THESS INTEC: ” Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου”

Παρέμβαση-παρατήρηση από τον κ. Βασίλη Αθανασιάδη (ασχολείται πολύ στενά με την πορεία του Τεχνολογικού Πάρκου) για την ανάπλαση της περιοχής γύρω από το Thess Intec. Ο Πρόεδρος δασολόγων ΓΕΩΤΕΕ, επισημαίνει πως το έργο πρέπει να επεκταθεί και να ενωθεί με την καφετερία “Θέρος”, ώστε να υπάρχει καλύτερη προσβασιμότητα.

Διαβάστε αναλυτικά την άποψή του:

“Τεχνολογικό Πάρκο 4ης γενιάς!!!

Καλύτερο το προλαμβανειν… από το θεραπεύειν!!!

Δημοσιεύτηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων προκειμένου οι φορείς και οι πολίτες να εκφράσουν εντός 45 ημερών γνώμες ( Γνωμοδότηση) υπό μορφή παρατηρήσεων ή και συμπληρώσεως επί του περιεχομένου.
Παρατηρώντας με προσοχή το σχέδιο διαπίστωσα με έκπληξη ότι κατά μήκος της παραλίας ( μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου ) δεν προβλέπεται η κατασκευή πεζόδρομου με δρόμο διπλής κατεύθυνσης, αλλά η μελέτη επεκτείνει τις δραστηριότητες του πάρκου μέχρι τη γραμμή του αιγιαλού και της παραλιας. Ο χώρος του ΚΑΠΠΑ όπου υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων των δημοτών ( κολυμβητήριο, κλειστό γήπεδο, αμφιθέατρο κ.λ.π.) αποκλείεται από την μεριά της Παραλίας και θα γίνεται μόνο από την προέκτασή του δρόμου του παλιού liidl.

Επί πλέον ο πεζόδρομος που πιστεύω ότι είναι το έργο που αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας πρέπει να επεκταθεί και να ενωθεί με την καφετερία # Θέρος#.

Θέλω καλόπιστα να πιστεύω ότι υπήρξε παράλειψη από άγνοια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου, γιατί ούτε καθυστέρηση θα υπάρχει και επί πλέον ο σκοπός θα είναι να υποστηρίξουμε την ανάπλαση της περιοχής ( πεζοπορία,ποδηλατόδρομος κ.λ.π) ώστε να αλλάξει ο τόπος.

Προσωπικά θα εκφράσω την αποψή μου και θα σας ενημερώσω ,όσους ενδιαφέρονται, στην σελίδα της δημόσιας διαβούλευσης.

Γιατί ευθύνη για το μέλλον του τόπου έχουμε όλοι μας”

bestcity

bestcity

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *