Αθανασιάδης για THESS INTEC: ” Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου”

Αθανασιάδης για THESS INTEC: ” Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου”

Παρέμβαση-παρατήρηση από τον κ. Βασίλη Αθανασιάδη (ασχολείται πολύ στενά με την πορεία του Τεχνολογικού Πάρκου) για την ανάπλαση της περιοχής γύρω από το Thess Intec. Ο Πρόεδρος δασολόγων ΓΕΩΤΕΕ, επισημαίνει πως το έργο πρέπει να επεκταθεί και να ενωθεί με την καφετερία “Θέρος”, ώστε να υπάρχει καλύτερη προσβασιμότητα.

Διαβάστε αναλυτικά την άποψή του:

“Τεχνολογικό Πάρκο 4ης γενιάς!!!

Καλύτερο το προλαμβανειν… από το θεραπεύειν!!!

Δημοσιεύτηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων προκειμένου οι φορείς και οι πολίτες να εκφράσουν εντός 45 ημερών γνώμες ( Γνωμοδότηση) υπό μορφή παρατηρήσεων ή και συμπληρώσεως επί του περιεχομένου.
Παρατηρώντας με προσοχή το σχέδιο διαπίστωσα με έκπληξη ότι κατά μήκος της παραλίας ( μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου ) δεν προβλέπεται η κατασκευή πεζόδρομου με δρόμο διπλής κατεύθυνσης, αλλά η μελέτη επεκτείνει τις δραστηριότητες του πάρκου μέχρι τη γραμμή του αιγιαλού και της παραλιας. Ο χώρος του ΚΑΠΠΑ όπου υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων των δημοτών ( κολυμβητήριο, κλειστό γήπεδο, αμφιθέατρο κ.λ.π.) αποκλείεται από την μεριά της Παραλίας και θα γίνεται μόνο από την προέκτασή του δρόμου του παλιού liidl.

Επί πλέον ο πεζόδρομος που πιστεύω ότι είναι το έργο που αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας πρέπει να επεκταθεί και να ενωθεί με την καφετερία # Θέρος#.

Θέλω καλόπιστα να πιστεύω ότι υπήρξε παράλειψη από άγνοια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ζητήσει την διόρθωση του σχεδίου, γιατί ούτε καθυστέρηση θα υπάρχει και επί πλέον ο σκοπός θα είναι να υποστηρίξουμε την ανάπλαση της περιοχής ( πεζοπορία,ποδηλατόδρομος κ.λ.π) ώστε να αλλάξει ο τόπος.

Προσωπικά θα εκφράσω την αποψή μου και θα σας ενημερώσω ,όσους ενδιαφέρονται, στην σελίδα της δημόσιας διαβούλευσης.

Γιατί ευθύνη για το μέλλον του τόπου έχουμε όλοι μας”

Αφήστε μια απάντηση