Πρώτη νίκη για τον Αχιλλέα Περαίας, 1-2 στο Τριάδι-Επεσε πάνω στον τερματοφύλακα του Τριλόφου η Νίκη Μεσημερίου (1-1)

Πρώτη νίκη για τον Αχιλλέα Περαίας, 1-2 στο Τριάδι-Επεσε πάνω στον τερματοφύλακα του Τριλόφου η Νίκη Μεσημερίου (1-1)

Πρώτη νίκη και πρώτο διπλό σήμερα για τον Αχιλλέα ο οποίος επικράτησε με 1-2 μέσα στο Τριάδι επί του τοπικού Ατρόμητου. Η ομάδα της Περαίας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στο τρίποντο με το οποίο “σκαρφάλωσε” στην 5η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας με 4 βαθμούς.

Στον αντίποδα, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η Νίκη Μεσημερίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Τριλοφου καθώς οι όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστων της σταματούσαν στον αντίπαλο τερματοφυλακα ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Οι Τριλοφιώτες, προηγήθηκαν στο 18′ και από εκείνη τη στιγμή και μετά οι “πορτικαλί” κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς αλλά στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι. Αρχικά στο 33′ με το χαμένο πέναλτι του Τόσκα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Στο 38′ της αναμέτρησης ο Φίλιππος Τζανγκολι έφερε το ματς στα ίσα, με το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ 3 λεπτά αργότερα είχε και οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Νίκη αλλά δεν ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση