Φιλική νίκη του Ποσειδώνα επί των Ακριτών Συκεών (2-1)-Δεν έγινε το ματς στο Αγγελοχώρι

Φιλική νίκη του Ποσειδώνα επί των Ακριτών Συκεών (2-1)-Δεν έγινε το ματς στο Αγγελοχώρι

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας ο Ποσειδώνας επικράτησε με 2-1 των Ακριτών Συκεών, παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1.

Όπως είναι φυσιολογικό για την εποχή η ομάδα της Μηχανιώνας είχε καλά και κακά διαστήματα με τον αντίπαλο να βάζει δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Ζαζόπουλου, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Για ακόμη ένα παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν αρκετά πρόσωπα με στόχο την δημιουργία του τελικού ρόστερ ενόψει της σεζόν που βρίσκεται μπροστά.

Η ισοφάριση για τους “Ψαράδες” ήρθε στο 76′ με τέρμα του Κανέλλη, ενώ ο Κυζίλης ολοκλήρωσε την ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη στον Ποσειδώνα. Μικρή σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα, όχι όμως και τα χρήσιμα συμπεράσματα που αποκόμισε το τεχνικό επιτελείο από την σημερινή αναμέτρηση.

Ο κ. Ζαζόπουλος θα έχει αύριο την ευκαιρία να δει ακόμη περισσότερα πράγματα, αυτή τη φορά κόντρα στον Αχιλλέα Τριανδρίας (11:00). Το αυριανό παιχνίδι θα είναι – όπως και το σημερινό – ανοικτό για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ

Δεν διεξήχθη το προγραμματισμένο φιλικό του Κεραυνού με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, στο Αγγελοχώρι. Η ομάδα του νομού Καβάλας ειδοποίησε πως πολλά μέλη έχουν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό γι αυτό και αποφασίστηκε η ματαίωση του ταξιδιού.

Ετσι ο Λάμπρος Ανδριόπουλος έβαλε τους παίκτες του να παίξουν οικογενειακό δίτερμα…

Αφήστε μια απάντηση