115.700 ευρώ στον Δήμο Θερμαϊκού για την αντιμετώπιση της πανδημίας

115.700 ευρώ στον Δήμο Θερμαϊκού για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Χρηματικό ποσό ύψους 115.700 θα εισρεύσει στα ταμεία του Δήμου Θερμαϊκού τις επόμενες ημέρες, ως έκτακτη επιχορήγηση από το κράτος για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η σχετική υπουργική απόφαση υπεγράφη, είναι ύψους 50 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 115.700 αντιστοιχούν στο δικό μας Δήμο.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: «Η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους, που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού έχοντας αφενός απώλειες στα έσοδά τους και αφετέρου αυξημένες έκτακτες δαπάνες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Πρόκειται για μία ακόμα άμεση χρηματοδότηση προς τους Δήμους όλης της χώρας που προστίθεται στην οικονομική ενίσχυση ύψους 187,1 εκατ. ευρώ, με την οποία στηρίχθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο έτος. Στεκόμαστε δίπλα στους Δήμους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωράμε ενωμένοι για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη ημέρα, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα, με στόχο να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Περιμένουμε ανάλογη αξιοποίηση αυτών των χρημάτων από τον δήμαρχο Τσαμασλή και τους συνεργάτες του. Και φυσικά άμεση ενημέρωση…

Αφήστε μια απάντηση