Χρυσοχοϊδης στη σύσκεψη με τους 14 δημάρχους: “Θα αλλάξουν πολλά στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσοχοϊδης στη σύσκεψη με τους 14 δημάρχους: “Θα αλλάξουν πολλά στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, για σύσκεψη με τους 14 δημάρχους του νόμου, ο υπουργός τόνισε ότι η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα και θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη, και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μη συμβούν τέτοια γεγονότα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός δήλωσε συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, σημειώνοντας πως είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

«Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου που χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή», σημείωσε ο υπουργός.

Έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 28χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο σύντροφο της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πηγή: voria.gr