Χατζηβαλάσης: ” Ο Λούκυ Λουκ ξαναχτύπησε!”

Χατζηβαλάσης: ” Ο Λούκυ Λουκ ξαναχτύπησε!”

Στο θέμα της πρόσφατης απόφασης του Εφετείου για τους Ρομά των Τσαϊρίων, τους πανηγυρισμούς του δημάρχου και το επί της ουσίας πρόβλημα που δεν λύθηκε (όπως έχουμε εξηγήσει και σε άλλα ρεπορτάζ, αν δεν βρεθεί χώρος οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ θα φύγουν ΠΟΤΕ από την περιοχή), αναφέρεται σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, Γιώργος Χατζηβαλάσης:

“Ο Λούκυ Λουκ ξαναχτύπησε!

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, ούτε ο δήμος μας είναι ο πρώτος που προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Ήταν αναμενόμενη εξ αρχής η δικαστική απόφαση. Την ίδια πορεία είχαν όλες οι προηγούμενες προσφυγές των υπόλοιπων δήμων της χώρας. Αλλά ο δήμαρχος, κολλημένος στον τοίχο από την ανικανότητά του να πραγματοποιήσει έστω και μία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις, έψαχνε καινούργιο πυροτέχνημα για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.
Προσπάθησε λοιπόν να εκμεταλλευτεί τη δικαστική απόφαση και να πανηγυρίσει σαν δήθεν νικητής ενώ γνώριζε με βεβαιότητα την πορεία προς την αποτυχία. Ήξερε πολύ καλά τις δεσμεύσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, γιαυτό έσπευσε να κοροϊδέψει τους δημότες. Όλα για την επικοινωνία της μιάς μέρας και τίποτα για την ουσία του προβλήματος.

Είχαμε επισημάνει εγκαίρως, ότι ο μοναδικός τρόπος επίλυσης του θέματος, είναι αυτός που εφάρμοσε ο δήμος Χαλανδρίου, αλλά κανείς δεν μας άκουσε. Πήραμε θέση στο διάλογο με επιχειρήματα, αλλά ως γνήσιοι μεσόγειοι, αρεσκόμαστε στις ανέξοδες υποσχέσεις και τα φούμαρα και όχι στη σοβαρή και μεθοδική αντιμετώπιση των προβλημάτων μας. Τότε υβριστήκαμε από ψηφοφόρους και φίλους μας. Παρόλα αυτά, σήμερα, δεν νιώθουμε καμία ικανοποίηση που επιβεβαιωνόμαστε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ας αφήσει ο δήμαρχος τα καμποϋλίκια κι ας πάψει να μεταθέτει τις ευθύνες του στην κυβέρνηση. Το θέμα είχε μπει σε μια οδό επίλυσης, την οποία ναρκοθέτησε ο ίδιος για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, που εξυπηρετούσαν την προεκλογική του καμπάνια. Εμπεριστατωμένη δουλειά 2 ετών πετάχτηκε στα σκουπίδια για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Χάθηκαν άλλα 2,5 χρόνια επειδή αυτοπαγιδεύτηκε στις μεγαλόστομες υποσχέσεις του.

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Έστω και τώρα, ας σκύψει με σοβαρότητα πάνω στο θέμα κι ας ακολουθήσει το παράδειγμα του δημάρχου Χαλανδρίου. Δεν είναι δήμαρχος της αριστεράς. Ιδεολογικά προσκείμενος στον δικό του χώρο είναι, αλλά εμείς έχουμε την γενναιότητα να αναγνωρίζουμε τις επιτυχίες των άλλων χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Με εγωισμούς και αγκυλώσεις κανένας τόπος δεν πήγε μπροστά.

Κάποια στιγμή, οφείλει να εγκαταλείψει τις πρακτικές του μέντορα του. Η εποχή του ΖΟΡΟ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί! Η εικόνα του, ως ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, αδικεί πρωτίστως τους δημότες και δευτερευόντως τον ίδιο…

ΥΓ. Μη με ρωτήσετε τώρα, ποιός είναι ο Ραν Ταν Πλαν και ποιός η Ντόλυ! Αφήστε λίγο και τη φαντασία σας να δουλέψει…”

Αφήστε μια απάντηση