Φραστικό επεισόδιο Παζαρόπουλου-Τσαμασλή

Φραστικό επεισόδιο Παζαρόπουλου-Τσαμασλή

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε το χθεσινοβραδινό δείπνο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου σε ταβέρνα της Αγίας Τριάδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε την εμφάνισή του ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος σχεδόν αμέσως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επί σειρά ετών πρόεδρο και σημερινό παράγοντα τη ομάδας, Κώστα Παζαρόπουλο.

Αφορμή στάθηκε κάποιο σχόλιο που έκανε ο κ. Τσαμασλής (σε ερώτηση του Παναγιώτη Σολομωνίδη), σχετικά με το εάν προτίθεται να βοηθήσει σε έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου. Αμέσως υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών (Τσαμασλή-Παζαρόπουλου), με τον Κώστα Παζαρόπουλο να σηκώνεται και να αποχωρεί από την ταβέρνα φανερά εκνευρισμένος.

Παρά τις προσπάθειες των παρισταμένων για να παραμείνει ο κ. Παζαρόπουλος, έφυγε: “Τι να κάνω να κάτσω με αυτόν εδώ πέρα;”, είπε.

Το κλίμα χάλασε σε χρόνο ρεκόρ, με τον δήμαρχο να λέει: “Σας ζητώ συγγνώμη αν σας χάλασα την βραδιά, αλλά…”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσαμασλής, έστειλε αργότερα SMS στον Παζαρόπουλο, με το οποίο παραδέχθηκε πως παραφέρθηκε, όμως το “κακό” είχε γίνει…

Κι αυτό διότι υπάρχει και αντίκτυπος που αφορά στην ομάδα και στην παρουσία πλέον του Παζαρόπουλου σε αυτήν από εδώ και στο εξής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής τον προπονητή, Μάκη Κατσαβάκη, φυσικά ο πρόεδρος, Παναγιώτης Σολομωνίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, Παναγιώτης Τροκάνας, καθώς και ορισμένοι φίλοι του Κεραυνού.

Αφήστε μια απάντηση