Φιλικά: Ποσειδών Μηχ.-Χανιώτη 2-3, Νίκη Μεσημερίου-ΑΕΑ 5-3, Αναγέννηση Επανομής-Λάκκωμα 1-8

Φιλικά: Ποσειδών Μηχ.-Χανιώτη 2-3, Νίκη Μεσημερίου-ΑΕΑ 5-3, Αναγέννηση Επανομής-Λάκκωμα 1-8

Σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν σήμερα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ-ΧΑΝΙΩΤΗ 2-3

Σε ήττα υποχρεώθηκε ο Ποσειδώνας από την Χανιώτη μέσα στη Μηχανιώνα. Οκάν και Ταχματζίδης τα γκολ του Ποσειδώνα, ενώ για την ομάδα της Χαλκιδικής δύο τέρματα πέτυχε ο Σταυρόπουλος και ένα ο Τοπούζης.

ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ-ΑΕΑ 5-3

Με χατ-τρικ του Τόσκα (το τρίτο γκολ προήλθε μετά από διπλό δοκάρι του Μελλίδη) και ένα γκολ του Ιτσου (με ασίστ που δίνει μετά από εκπληκτική ενέργεια ο Τάσος Παπαδόπουλος), η Νίκη Μεσημερίου επικράτησε με σκορ 4-3 της ΑΕ Αμπελοκήπων στον δεύτερο φιλικό της αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς Αναστάσιος Μιχαηλιδης, στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου χρησιμοποίησε κυρίως παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία. Επόμενο φιλικό την προσεχή Τετάρτη στο Μεσημέρι, απέναντι στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΜ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 1-8

Ο Καζανάς από ασίστ του Κίτμαν Ντόκου έκανε το 0-1 (Ο Ανδρεάδης είχε και δοκάρι). Για την Επανομή ισοφάρισε στο 46 ο Μητσώνης. Σέντρα του Καζανά και κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έγινε το 1-2. Το 1-3 έγινε από εκτέλεση φάουλ του Γρ. Ευθυμιάδη. Από κόρνερ του Ευθυμιάδη ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-4 για το Λάκκωμα. Ακολουθήσουν ακόμη δυο γκολ του Καζανά και δύο γκολ του Ακη Τουρσίδη και έγινε το 1-8