Φάσκει και αντιφάσκει ο Τσαμασλής

Φάσκει και αντιφάσκει ο Τσαμασλής

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη Μηχανιώνα, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Θερμαϊκού, για την μη επίσημη ενημέρωση του Δήμου προς τους πολίτες, αναφορικά με το πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα της μετάδοσης του κορωνοϊού, μετά την επιβεβαιωμένη συρροή κρουσμάτων στην Ιχθυόσκαλα.

Περισσότερο, δε, εξοργίζει η κωμική, το δίχως άλλο, τοποθέτηση του δημάρχου Τσαμασλή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: ««Ξεφύγαμε, πράγματι. Πήγαμε 200% επάνω την προηγούμενη εβδομάδα. Στα σχολεία δεν έχουμε πρόβλημα. Η ανησυχία υπάρχει στον κόσμο, αλλά κατά την άποψή μου κακώς, γιατί το ελέγχουμε το θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων, δείχνοντας πως δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Δηλαδή, αυξήθηκαν τα κρούσματα κατά 200% (!!), αλλά να μην ανησυχεί ο κόσμος! Φάσκει και αντιφάσκει, έτσι λέγεται αυτό. Πώς να μην ανησυχεί ο κόσμος με τέτοια αύξηση; Γίνεται να μείνουν ήσυχοι οι Μηχανιώτες όταν πάρα πολλές οικογένειες ταλαιπωρούνται, έχοντας το πρόβλημα μέσα στο σπίτι τους;

Μέσα από τα social media, οι κάτοικοι απαιτούν υπεύθυνη ενημέρωση. Το τι λέγεται εναντίον του δημάρχου, δεν είναι του παρόντος. Αυτό που πρέπει να κατανοήσει και ο ίδιος είναι πως πρέπει να βγει και να μιλήσει δημοσίως με αριθμούς.

Πόσα κρούσματα υπάρχουν; Τι γίνεται με την ιχνηλάτηση; Τι γίνεται, επιτέλους, στην Ιχθυόσκαλα; Πρέπει στο μέτρο που του επιτρέπουν οι δυνατότητές του να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να μάθει ο κόσμος με κάθε λεπτομέρεια τις πτυχές ενός θέματος που αφορά την υγεία του.

Δηλώσεις στα ραδιόφωνα με γενικότητες, εφησυχασμοί, χωρίς τεκμηρίωση και άλλα παρόμοια, δεν χωρούν σε αυτό το θέμα. Εχει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη…

Αφήστε μια απάντηση