Υπερθέαμα για την υποδοχή του 2022 σε όλο τον πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπερθέαμα για την υποδοχή του 2022 σε όλο τον πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεβεγιόν σε ρυθμούς μετάλλαξης omicron έκαναν οι πολίτες του κόσμου. Ο πλανήτης υποδέχθηκε το 2022, ελπίζοντας αυτή η χρονιά θα μετατρέψει τον κορωνοϊό σε μια ανάμνηση.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού του Φράνκ Σινάτρα και κάτω από την βροχή των κονφετί υποδέχθηκαν οι Νεουορκέζοι τη νέα χρονιά.

Αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές αφού η φωτισμένη μπάλα από φύλλα κρυστάλλου κύλησε τα μεσάνυχτα στην Times Square όπου μόνο 15.000 θεατές επιτρεπόταν να βρίσκονται στην περιοχή απ’ όπου μπορούσαν να παρακολουθήσουν το θέαμα.

Γαλλία
Το 2022 έφτασε στο Παρίσι χωρίς την προγραμματισμένη επίδειξη πυροτεχνημάτων ή με μουσική στα Ηλύσια Πεδία.

Παρόλαυτά εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων για να υποδεχθούν εκεί το νέο έτος.

Βρετανία
Για πρώτη φορά μετά από 3 ολόκληρα χρόνια ήχησε και πάλι το Μπίγκ Μπεν δίνοντας ελπίδα στους Βρετανούς για μια καλύτερη χρονιά.

Το πρωτοχρονιάτικο θέαμα μπήκε στα σπίτια των Βρετανών μέσα από το πρόγραμμα του BBC καθώς η έξαρση των κρουσμάτων ακύρωσε τις πρωτοχρονιάκες εκδηλωσεις στη χώρα.

Ισπανία
Τρώγοντας 12 ρόγες σταφύλι κάτω από τον φωτισμένο ουρανό από τα πυροτεχνήματα υποδέχθηκαν οι Ισπανοί το 2022.

Αρκετοί χρειάστηκαν ώρες για να μπουν στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ όπου οι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία πολλών σημείων ελέγχου και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Ντουμπάι
Εντυπωσιακό σόου επιφύλασσε η πόλη του Ντουμπάι σε όσους επέλεξαν την πόλη για να αλλάξουν χρόνο.

Το Μπουρτζ Χαλίφα ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου φωτίστηκε με πολύχρωμα λέιζερ και τα πυροτεχνήματα δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.

Βραζιλία
Στη δημοφιλή παραλία Κόπακαμπάνα συγκεντρώθηκαν οι Βραζιλιάνοι για να καλωσορίζουν τη νέα χρονιά και να θαυμάσουν τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

Το σόου διήρκησε 16 ολόκληρα λεπτά και κάθε χρόνο συγκεντρώνει επισκέπτες από όλη τη χώρα αλλά και τον κόσμο .

Ινδία
Στην πολιτεία Γκόα της Ινδίας μοιάζει να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Παρά το ότι η χώρα έχει επιβάλλει πολύ αυστηρά μέτρα για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα του κορωνοϊού, χιλιάδες βρέθηκαν στην πολιτεία της χώρας για να γλεντήσουν ξέφρενα χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας.

Κίνα
Ένα φαντασμαγορικό σόου με εντυπωσιακά οπτικά εφέ, χορογραφίες στον πάγο, αλλά και πολλή μουσική είχαν τη χαρά να απολαύσουν από τις τηλεοράσεις τους οι πολίτες της Κίνας.

Το Γκαλά προβλήθηκε μέσω πολλών τηλεοπτικών δικτύων αλλά και ραδιοφώνων και συμμετείχαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες της χώρας.

Δείτε τη σύνοψη από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση