Τσούργιαννη: “Δεν απολογούμαι για τα συγχαρητήρια στον Τζέκο”

Τσούργιαννη: “Δεν απολογούμαι για τα συγχαρητήρια στον Τζέκο”

“Θύελλα” σχολίων προκάλεσε η στάση της Δέσποινας Τσούργιαννη, πρώτης σε ψήφους του συνδυασμού του Γιώργου Τσαμασλή, στο Τοπικό Συμβούλιο της Περαίας, να περιμένει να δώσει συγχαρητήρια στον νεοκλεγέντα δήμαρχο, Θόδωρο Τζέκο. Η παρ΄ ολίγον πρόεδρος της Περαίας, εφόσον εκλεγόταν δήμαρχος ο κ. Τσαμασλής, αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει κάποιες απαντήσεις για τη στάση της αυτή:

“Περί ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Κατά την άποψή μου,
“πολιτικό ήθος” σημαίνει, ο ηττημένος να παραδέχεται και να διαχειρίζεται την ήττα του, να μην ψάχνει να βρει δικαιολογίες γι’ αυτήν .. και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ χωρίς κόμπλεξ να συγχαίρει τον αντίπαλό του για τη νίκη του.
Στις μικρές κοινωνίες που ζούμε, είμαστε όλοι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Έχω φίλους που αγαπώ και εκτιμώ, οι οποίοι συμμετείχαν σε άλλους “συνδυασμούς”.

Όπως φυσικά και στον συνδυασμό τού νεοεκλεγέντος Δημάρχου Θεοδώρου Τζέκου ..

Και ναι λοιπόν. Έτυχε να βρίσκομαι στο χώρο που πανηγύριζαν τη νίκη τους φίλοι και γνωστοί μου . Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους από καρδιάς. Όπως και στον κ.Θεόδωρο Τζέκο ο οποίος εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή του στο χώρο. Όποιος θεωρεί ότι πρέπει να απολογηθώ γι αυτό βρίσκεται έτη φωτός μακριά από τη δική μου νοοτροπία, σκεπτικό και ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ..!!!

Ωστόσο ακόμη και εκείνους που δεν μπορούν να κατανοήσουν το σκεπτικό μου δεν τούς κρίνω. Ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον όσο και αν απέχουμε στον τρόπο σκέψης..!!

Αυτά είχα να πω με αγάπη.!!!”

Αφήστε μια απάντηση