Τσαϊρια: Ξανά φωτιά και αναστάτωση…-Αντίδραση Τσαμασλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσαϊρια: Ξανά φωτιά και αναστάτωση…-Αντίδραση Τσαμασλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλη μία μέρα φωτιάς είναι η σημερινή για τα Τσαϊρια, μια χιλιοταλαιπωρημένη περιοχή η οποία “διαφεντεύεται” από κάποιους Ρομά που εξακολουθούν κα κάνουν ότι θέλουν, καίγοντας και παρανομώντας.

Η φωτιά ξέσπασε σε 7 διαφορετικές εστίες, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα και μεγάλη αναστάτωση…

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 12:15 σε απορρίμματα, ενώ άμεσα έσπευσαν στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία με πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες για την επιχείρηση κατάσβεσης. Αργότερα οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις ενισχύθηκαν με 31 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, καθώς και συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η φωτιά έκαψε ξερά χόρτα και απορρίμματα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές ή κατοικίες. Τελικώς τέθηκε υπό έλεγχο.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή:

«Για πρώτη φορά σηκώθηκε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για φωτιά στην περιοχή, κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την κακή -και έξω από νομικό πλαίσιο- συμπεριφορά τους και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ο δήμος συμβάλει με το χωματουργικό μηχάνημα το οποίο κάνει τις ανάλογες ζώνες και καθαρίζει τους δρόμους , ρίχνει χώμα πάνω στην φωτιά γιατί δεν σβήνει εύκολα λόγω των σκουπιδιών, υπάρχουν και δύο υδροφόρες του δήμου, ενώ για πρώτη φορά σηκώθηκε από την Πυροσβεστική και ελικόπτερο Έρικσον για να βοηθήσει στην κατάσβεση»

Αφήστε μια απάντηση