Τσαμασλής για το άνοιγμα του 5ου Δημοτικού της Περαίας: ” Δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση αυτού του έργου”

Τσαμασλής για το άνοιγμα του 5ου Δημοτικού της Περαίας: ” Δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση αυτού του έργου”

Δήλωση για το άνοιγμα του 5ου Δημοτικού Σχολείου της Περαίας έκανε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος βρέθηκε από πολύ νωρίς το πρωί στο σχολείο και καλωσόρισε, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

“Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του 5ου δημοτικού σχολείου Θερμαϊκού, ένα έργο που χρειαζόταν η κοινότητα μας εδώ και χρόνια, ένα έργο που είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας πολλών διοικήσεων, καθώς χρειάστηκαν πολλά χρόνια να ολοκληρωθεί.

Έχω την τιμή να είμαι ο Δήμαρχος που ολοκληρώνει αυτήν την προσπάθεια και είμαι εδώ σήμερα μαζί σας να μοιραστώ την χαρα σας και να σας συγχαρώ από κοντά που βάλατε μπροστά την ψυχή σας και δουλέψατε μαζί μας για να ολοκληρωθούν όλα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση αυτού του έργου και σήμερα είμαστε εδώ για να το παραδώσουμε στα παιδιά μας και στους αξιόλογους εκπαιδευτικούς του για να του δώσουν ζωή. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι στο μέλλον να με αξιώσει ο Θεός να εγκαινιάσω και τα πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου έργα που έχει ξεκινήσει η διοίκηση μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κύριο Τζιτζικώστα για τον σχεδιασμού και την ένταξη του έργου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την συμμετοχή του. Το διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που φρόντισε και για την τελευταία λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια και καλή αρχή”.

Αφήστε μια απάντηση