Τσαμασλής για τις Πανελλαδικές: ” Συνεχίστε να ονειρεύεστε…”

Τσαμασλής για τις Πανελλαδικές: ” Συνεχίστε να ονειρεύεστε…”

Το δικό του μήνυμα στη νεολαία που συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, έστειλε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής:

“Το τέλος της αγωνίας των υποψηφίων σήμανε η ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα αισιόδοξα μηνύματα τα οποία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.

Στο ξεκίνημα και στη νέα αρχή που αποτελεί η είσοδό στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών τονίζω πως : « Νικητές, καταφέρατε σε ιδιαίτερες συνθήκες να προχωρήσετε, αποκτώντας εφόδια ικανά να στηρίξουν ένα δυνατό μέλλον.

Και είστε νικητές διότι δεν αποθαρρυνθήκατε και καταφέρατε να μετατρέψετε σε σχολική τάξη το δωμάτιό σας και να προχωρήσετε μπροστά. Βάλατε τα δυνατά σας και με την στήριξη των οικογενειών σας και των εκλεκτών εκπαιδευτικών μας, αποδείξατε ότι αυτός που επιμένει νικά και αποτελείτε γι΄ αυτό πηγή έμπνευσης για όλους μας. Συνεχίστε να θέτετε στόχους, να αγωνίζεστε και να κατακτάτε νέες κορυφές. Συνεχίστε να ονειρεύεστε, να ακολουθείτε τα όνειρά σας κοιτώντας ψηλά εκεί που μπορείτε και σας αξίζει να φτάσετε.

Και είμαστε δίπλα σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να ακούμε και να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας και να εμπνεόμαστε από τις επιτυχίες σας.

Με τη βεβαιότητα ότι τα καλύτερα έρχονται, εύχομαι σε όλους και όλες υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο στη ζωή σας.
Θερμά συγχαρητήρια”.

Αφήστε μια απάντηση