Τσαμασλής: ” Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη”

Τσαμασλής: ” Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη”

Ο Σταύρος Σαράφης, δυστυχώς, δεν είναι, πια, ανάμεσά μας και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, με ανάρτησή του, εκφράζει την οδύνη του για την μεγάλη απώλεια για την περιοχή μας.

Αναλυτικά:

“ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ ο Επανομή της. Θρηνούμε σήμερα όλοι όσοι αγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, χαρήκαμε, συγκινηθήκαμε και πορευτήκαμε μαζί του.

Ο Σταύρος ξεχώριζε για το ήθος του, την ευγένεια του και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Άνθρωπος διακριτικός, συνεργάσιμος, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, προχώρησε με σταθερά βήματα σ΄ όλη τη διάρκεια του βίου του.

Μα πάνω απ΄ όλα μαχητής σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια την ζωή και τα προβλήματα της.
Αδιαμφισβήτητα η οικογένεια του ποδοσφαίρου απο σήμερα γίνεται ακόμα φτωχότερη, καθώς έχασε έναν εραστή του αθλήματος, που με το έργο του άφησε σπουδαία παρακαταθήκη για το άθλημα, το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, από πολλά πόστα.

Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια του, αλλά και προνομιούχοι που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, μέσα από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη, για να διατηρήσει τη μνήμη του ζωντανή.

Καλό σου ταξίδι φίλε Σταυρο και μείνε ήσυχος…η μνήμη σου θα μας υπαγορεύει πως έχουμε χρέος να συνεχίσουμε την παράδοση στην περιοχή και την καλλιέργεια του αθλήματος που τόσο αγάπησες”.

Αφήστε μια απάντηση