Τσαμασλής: “Αγαπώ τον τόπο μου, συνεχίζουμε μαζί…” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τσαμασλής: “Αγαπώ τον τόπο μου, συνεχίζουμε μαζί…” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την απόφασή του να συνεχίσει κανονικά την αυτοδιοικητική του πορεία στον Δήμο Θερμαϊκού, ανακοίνωσε προς τα στελέχη της παράταξής του, ο Γιώργος Τσαμασλής. Με τον τρόπο αυτό, ο απερχόμενος δήμαρχος, διέψευσε όλους εκείνους που υποστήριζαν πως πρόκειται να παραιτηθεί και πως ο κύκλος του έκλεισε. Το αντίθετο…

“Αυτή η πενταετία θα είναι ένα διάλειμμα, ώστε αμέσως μετά να επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί”, είπε ο κ. Τσαμασλής και συνέχισε, αναλύοντας τα αίτια της εκλογικής ήττας: ” Δυστυχώς ο λαός δεν εκτίμησε το έργο που κάναμε και το οποίο τώρα αρχίζει να φαίνεται. Παραλάβαμε έναν Δήμο βρώμικο, υπό του μηδενός και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας. Καθαρίσαμε την κάθε γειτονιά και βραβευτήκαμε γι αυτό σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ παράλληλα ο Δήμος Θερμαϊκού είναι τούτη την ώρα ο Δήμος με την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα! Εργα αναπτυξιακής σημασίας, όπως το Thess Intec, η μαρίνα της Μηχανιώνας, το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Καταστήσαμε τον Δήμο Θερμαϊκού πρωτεύουσα της ανάπτυξης!”, υπογράμμισε.

“Παρ΄ όλα αυτά δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε τις εκλογές, ενώ θα μπορούσαμε να το πετύχουμε από την πρώτη Κυριακή. Φιλοσοφία μου είναι να μην κατηγορώ, αλλά να μιλώ με έργα. Αυτό έκανα καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Αυτό σημαίνει προσφορά στον τόπο…”, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσαμασλής.

Στο τέλος, ανακοίνωσε την απόφασή του: “Αγαπώ τον τόπο, συνεχίζουμε μαζί… Αυτές οι συναντήσεις με τον “Θερμαγικό” θα πυκνώσουν και σας θέλω σε εγρήγορση. Είμαι δίπλα σας, το τηλέφωνό μου είναι συνεχώς ανοιχτό και θα έχουμε την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να πούμε πολλά περισσότερα!”, κατέληξε.