Τρομερό “άδειασμα” Ματζάρη στους…πανηγυρίζοντες για το “σκάνδαλο” των μπαζών της Επανομής: ” Δεν υπάρχει συμμετοχή του δημάρχου σε διαπλοκή”-Ρήγμα με Χατζηβαλάση και Μήλιο

Τρομερό “άδειασμα” Ματζάρη στους…πανηγυρίζοντες για το “σκάνδαλο” των μπαζών της Επανομής: ” Δεν υπάρχει συμμετοχή του δημάρχου σε διαπλοκή”-Ρήγμα με Χατζηβαλάση και Μήλιο

Μπούμερανγκ φαίνεται πως γυρίζει η προσπάθεια κάποιων να συκοφαντίσουν τον δήμαρχο, μέσω του αδερφού του, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις έναν μήνα πριν από τις εκλογές.

Ο Αντώνης Ματζάρης, συνιδρυτής των “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, “αδειάζει” όλους αυτούς, ακόμα και από την παράταξή του (τον Γιώργο Χατζηβαλάση για παράδειγμα) οι οποίοι πιάστηκαν από το θέμα και το έκαναν “σημαία”!

“Είδα μια ανάρτηση ότι συνελήφθη ο αδελφός του δημάρχου για απόρριψη μπάζων σε δημοτικό οικόπεδο, και μερικοί έσπευσαν να το προβάλλουν.

Δε συμφωνώ στην οικογενειακή ευθύνη… δεν χρειάζεται να του φορτώνουμε τις αμαρτίες ενός μέλους της οικογένειάς του.

Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα αυτό προϋποθέτει τη μη συμμετοχή του δημάρχου σε διαπλοκή”, ανέφερε ο κ. Ματζάρης προκαλώντας εκνευρισμό στους συνοδοιπόρους του, όπως για παράδειγμα στον Παναγιώτη Μήλιο, ο οποίος φανερά πειραγμένος και αποσβολωμένος έγραψε: ” Θέλω να κρίνεις το ότι ο χώρος εναπόθεσης είναι Δημοτικός και προφανώς το γνώριζε! Επίσης ο Δήμαρχος δήλωσε ότι υπήρχε άδεια ,της ΤΥ, τού Αντιδημάρχου, άλλης Δημόσιας Αρχής δεν κατάλαβα!”.

Ιδού και το “ρήγμα” με Χατζηβαλάση ο οποίος του απάντησε: ” Κανείς δεν κατηγορεισαι τον δήμαρχο για τον αδελφό του. Αλλού είναι τα ερωτήματα: 1) Πού έπρεπε να εναποθέσει τα μπάζα ο εργολάβος; 2) Ποιος του έδωσε το ΟΚ να τα πετάξει στην Επανομή; 3) Ωφελήθηκε με τρόπο παράνομο ο εργολάβος από την εναπόθεση σχεδόν δίπλα στο έργο αντί να τα μεταφέρει στον προδιαγραφόμενο στη σύμβαση χώρο; Ναι ή όχι; 4) Ερευνητέα είναι η ημ/νια πρόσληψης του αδελφού του από τον εργολάβο. 5) Πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος που έκανε την παράνομη εναπόθεση βρίσκεται στο δήμο μας, όπου δήμαρχος είναι ο αδελφός του; Είναι προφανές ότι για οποιαδήποτε ευθύνη κι αν μιλάμε, πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση, ιδιαίτερα όταν ο δήμαρχος δεν τελούσε εν άγνοια αλλά ήταν πλήρως ενημερωμένος”.

Αφήστε μια απάντηση