Τρελαίνει κόσμο ο Ζάγκας με το Αγγελοχώρι: “Εχουμε θέσει υψηλούς στόχους με τη νέα διοίκηση”

Τρελαίνει κόσμο ο Ζάγκας με το Αγγελοχώρι: “Εχουμε θέσει υψηλούς στόχους με τη νέα διοίκηση”

Ονειρεμένο ξεκίνημα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο επιθετικός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Ηλίας Ζάγκας. Στο πρώτο παιχνίδι είχε μια καλή παρουσία ενώ στο δεύτερο ματς όπου και ο Κεραυνός σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού ήταν ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων του συλλόγου.

“Σε γενικές γραμμές η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή, με τα όποια λάθη της καθώς ακόμα υπάρχει κούραση απο την προετοίμασια, όμως είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο και κερδίσαμε τις περισσότερες ατομικές μας μονομαχίες που ειναι παντα θεωρώ το κλειδί για μια νίκη οπως η χθεσινή”, λέει ο Ζάγκας και συνεχίζει:
“Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολυ χαρούμενος που πέτυχα τα πρώτα μου γκολ με τη φανέλα του Κεραυνού και βοηθησα στο να φτάσουμε σε μια εύκολη φαινομενικά εντος εδρας νίκη καθως ο αντίπαλος δεν ηταν τοσο κακός οσο μαρτυρά το σκορ! Είχε τις ευκαιρίες του να σκοράρει με 1-2 καθαρές τελικές και 1 χαμένο πέναλτι!”

Και κατέληξε: “Εμείς συνεχιζούμε τη σκληρη δουλεια μας, εχουμε θεσει υψηλούς στόχους με τη νεα διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παικτες που απαρτίζουν την ομαδα.. ειναι μακρυς ο δρομος του κυπελλου και του πρωταθληματος, γιαυτο κοιταμε βδομαδα με βδομαδα να γινομαστε καλυτεροι, αποτελεσματικοτεροι και πιο δεμενοι ωστε να ερχονται τα επιθυμητα αποτελεσματα!”

Πηγή: goalpress.gr

Αφήστε μια απάντηση