Το MEGA στην χριστουγεννιάτικη…καλοκαιρινή Περαία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το MEGA στην χριστουγεννιάτικη…καλοκαιρινή Περαία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πιο θερμά Χριστούγεννα των τελευταίων 20 ετών ζει η Ελλάδα, με τον υδράργυρο να δείχνει 20 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
Χριστούγεννα… με μαγιό στις παραλίες.

Η Ελλάδα έγινε… Αυστραλία. Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 17 βαθμούς, θερμοκρασία σε ασυνήθιστα επίπεδα για την εποχή, με τους περισσότερους Αθηναίους να ξεχύνονται στις παραλίες μιας και η σημερινή μέρα θύμιζε πιο πολύ άνοιξη παρά χειμώνα.

«Παρόλο που είναι Χριστούγεννα, νομίζω ότι έχει γίνει λάθος στο ημερολόγιο και είναι Πάσχα. Είναι εξαιρετικά εδώ η θάλασσα, πάρα πολύ ωραία».

Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στις παραλίες, δεν ήταν χειμερινοί κολυμβητές και για αυτό προτίμησαν να αρκεστούν στην ηλιοθεραπεία και φυσικά να παίξουν ρακέτες.

«Εμείς εδώ ηλιοθεραπεία».

Η χριστουγεννιάτικη αλλά ανοιξιάτικη μέρα οδήγησε πολλούς αδειούχους σε παραλιακές καφετέριες, παρέα με φίλους, μιας και ο καιρός ήταν ευνοϊκός.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι… στην άμμο
Με καλοκαιρινή διάθεση χιλιάδες θεσσαλονικείς γέμισαν τις κοντινές παραλίες, απολαύσαν το εορταστικό τραπέζι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και μετρούν αντίστροφα για το Πάσχα και το επόμενο καλοκαίρι.

Ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και την επόμενη βδομάδα, με τους πολίτες να ετοιμάζονται να απολαύσουν την δροσερή θάλασσα πάρα τις εκδρομές σε χιονισμένα τοπία.

Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση