Το Elena’s Patisserie «απογειώνει» και φέτος τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά!!!

Το Elena’s Patisserie «απογειώνει» και φέτος τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά!!!

Το Elena’s Patisserie κατάφερε να κατακτήσει ένα φανατικό κοινό και χωρίς να φανεί υπερβολικό πολλοί πελάτες τους ταξιδεύουν από την άλλη μεριά της πόλης για να γευτούν την εξαιρετική Pavlova,το βελούδινο προφιτερόλ με χειροποίητα σουδακια, το all time classic τους τραγανό μιλφέιγ, τις αριστοτεχνικες τούρτες τους από την premium εποχική σειρά τους, το βουτυράτο NY style cheesecake, και η λίστα δεν έχει τέλος.

Όπως τέλος δεν έχει ούτε η συνεχής αναζήτηση νέων συνταγών, οι δοκιμές και οι πειραματισμοί που καταλήγουν σε νέες προτάσεις αλλά και παραδοσιακές συνταγές.

Ο Γιώργος μαζι με την Όλγα και το εξαιρετικό τους team «απογειώνουν» και φετος τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά οπως μελομακάρονα,κουραμπιεδες , τριφτες κλασικές Βασιλόπιτες αλλά και βασιλόπιτες με γεύση μελομακάρονο!!!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό για το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους must taste Χριστουγεννιάτικους κορμούς με pate κάστανο, και βάση από brownie.

Η την αέρινη σοκολατένια mousse με compote από φρούτα του δασους.

Κάντε follow στην σελίδα τους στο Instagram (elenas_patisserie)για να ενημερώνεστε καθημερινά για τος λαχταριστες τους δημιουργίες αλλά και για όλα τα Christmas Special deserts που θα ακολουθήσουν συντομα και θα ανανεώνονται καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση