Το πρώτο έργο της διοίκησης Τζέκου: Τι είναι το ΚΗΦΗ;

Το πρώτο έργο της διοίκησης Τζέκου: Τι είναι το ΚΗΦΗ;

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ισότητας, Μορφούλα Καραγιάννη, ανακοίνωσε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρώτο έργο της διοίκησης Τζέκου, μετά από 1,5 χρόνο από τότε που ανέλαβε. Διότι όλα τα υπόλοιπα (ασφαλτοστρώσεις, αγροτική οδοποιϊα, πλατεία Μηχανιώνας, Κοχύλι κ.ο.κ) αποτελούν συνέχεια προηγούμενων διοικήσεων, όσο και αν τα διαφήμισε ο κ. Τζέκος ως δικά του.

“Μας λέτε συνεχώς ότι συνεχίζουμε τα δικά σας έργα, το ΚΗΦΗ είναι δικό μας!”, είπε γεμάτη υπερηφάνεια και ειλικρίνεια η κ. Καραγιάννη.

Πρόκειται, λοιπόν, για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ή αλλιώς (εν συντομία) ΚΗΦΗ.

Μία δομή στην οποία θα φιλοξενούνται γέροντες και γερόντισες με διάφορα θέματα, όσο θα απουσιάζουν από το σπίτι αυτοί που τους έχουν υπό την επιτήρησή τους. Είναι, πράγματι, μια σημαντική βοήθεια για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι όμως, αν θέλουμε να το δούμε ποσοτικά, δεν θα ξεπερνά τα 20 άτομα.

Εργο που αφορά ελάχιστους; Ναι, αλλά και αυτό σημαντικό είναι…

bestcity