Το παίρνει πάνω του…

Το παίρνει πάνω του…

Στην απόφαση να πάρει πάνω του το τεχνικό κομμάτι και να “τρέξει” ο ίδιος τα έργα που αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος της τετραετίας, έλαβε ο Γιώργος Τσαμασλής.

Η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνεται από τον ίδιο τον δήμαρχο με εποπτεία της Γενικής Γραμματέως, Νατάσας Κασάπη.

Τι σημαίνει αυτό;

Πολύ απλά πως τα έργα που πρέπει να γίνουν, δεν μπορούν να περιμένουν. Μπήκαμε, ήδη, στον τελευταίο χρόνο της θητείας αυτής της διοίκησης και ο κ. Τσαμασλής θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει κάποια πράγματα “τρέχοντας” ο ίδιος και την παραμικρή λεπτομέρεια. Διότι το θέμα των τεχνικών υπηρεσιών είναι ένα ακανθώδες ζήτημα (σε κάθε Δήμο) και φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή…

Παράλληλα, παίρνει πάνω του (με ότι αυτό συνεπάγεται) και το έμψυχο δυναμικό της παράταξής του. Αυτός ο ανασχηματισμός είναι απολύτως… “Θερμαγικός”, υπό την έννοια πως απουσιάζουν οι “νατουραλιζέ” όπως λένε και στο μπάσκετ. Κανένας αντιδήμαρχος δεν προέρχεται από άλλη παράταξη (μετά από τρία χρόνια απουσιάζει ο Σίμος Καψάλας, ενώ και ο Σπύρος Αδαμίδης “μετακόμισε” σε θέση εντεταλμένου συμβούλου).

Ο δήμαρχος, αποφάσισε πως πρέπει να επιβραβεύσει τους δικούς του ανθρώπους πηγαίνοντας μαζί τους ως το τέλος. Η φημολογούμενη διεύρυνση δεν προτιμήθηκε…

Αφήστε μια απάντηση