Το πάλεψε, προηγήθηκε και το έφτασε μέχρι το 90΄ ο Ποσειδώνας στην Καβάλα, αλλά… 3-1

Το πάλεψε, προηγήθηκε και το έφτασε μέχρι το 90΄ ο Ποσειδώνας στην Καβάλα, αλλά… 3-1

Η Καβάλα κέρδισε με ανατροπή 3-1 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο “Ανθή Καραγιάννη”, για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Τσαπακίδης στο 25’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ποσειδώνα με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έπειτα από γρήγορη εκδήλωση αντεπίθεσης. Στο 28΄με την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τέντζερη και άουτ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ισοφαρίσουν στο 52΄με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέκα, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Στο 62΄ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το δυνατό σουτ του σκόρερ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τέντζερη.

Οι «Αργοναύτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 90’ ο Σαμπανίδης με σκαστή κεφαλιά «νίκησε» τον Τέντζερη για το 2-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βασίλης Παπαδόπουλος με αριστερό πλασέ «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του, για το 3-1 στο 90+2’.

Σκόρερ: Γκέκας (58’ πεν.), Σαμπανίδης (90’), Παπαδόπουλος (90+2’) – Τσαπακίδης (26’)

Δοκάρι: Παπαδόπουλος (28’), Γκέκας (62’)

Συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Στοΐνοβιτς (46΄Ιωαννίδης), Λαγός (78΄Τζελίδης), Σμίλτος (46΄Σαμπανίδης), Περδίκης, Δαλιανόπουλος, Μέτσε, Γκέκας (89΄Δερμιτζάκης), Παπαδόπουλος Β., Καρακώστας (85΄Αλτιντζής)

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο, Μαρμαρίδης, Κωστίκος. Eπαιξαν και οι: Πάστρας, Πάγκος, Χατζηβασιλειάδης, Κιζυλής, Ανθουλάκης