Το μεθεπόμενο Σάββατο: Κοπή πίτας και γενική συνέλευση στον Σύλλογο Προσφύγων Αν. Θράκης Αγ. Τριάδας

Το μεθεπόμενο Σάββατο: Κοπή πίτας και γενική συνέλευση στον Σύλλογο Προσφύγων Αν. Θράκης Αγ. Τριάδας

Το μεθεπόμενο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αγίας Τριάδας η εκδήλωση κοπής πίτας και παράλληλα η γενική συνέλευση του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης.

Η πρόσκληση:

“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας σας προσκαλεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 5 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αγίας Τριάδας για:

την Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας,
τη Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και πτυχιούχων*
την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού και του νόμου που διέπει τη λειτουργία του.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται: ο οικονομικός απολογισμός, η έκθεση πεπραγμένων και η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για το 2021, καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2022.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία στις 5 μ.μ., η συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος στις 6 μ.μ.

* Θα βραβευθούν μαθητές που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ετών 2020 και 2021 καθώς και αποφοιτήσαντες πτυχιούχοι των ίδιων ετών, αφού πέρσι η εκδήλωση δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω covid-19.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να δηλώσουν άτομα για βράβευση, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944443288 (Πρόεδρος) και 6951792010 (Γραμματέας). Η βράβευση αφορά εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας και άτομα από την τοπική κοινότητα Αγίας Τριάδας (εγγεγραμμένα μέλη ή μη)”.

Αφήστε μια απάντηση