Το μήνυμα των τεσσάρων σκόρερς του Κεραυνού στη Λάρισα: ” Είναι μόνο η αρχή…”

Το μήνυμα των τεσσάρων σκόρερς του Κεραυνού στη Λάρισα: ” Είναι μόνο η αρχή…”

Αυτοί που υπέγραψαν το διπλό με τον Δωτιέα Αγιάς, με το εμφατικό 0-5 στη Νεάπολη Λάρισας, που συνιστά το πρώτο τρίποντο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου φέτος, αλλά και… συνολικά σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, μιλούν στα social media της ομάδας, κρατώντας χαμηλούς τόνους και υιοθετώντας την άποψη οτι είμαστε στην αρχή, όπως και οτι η προσπάθεια πρέπει να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και στη συνέχεια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΣ (Κεντρικός χαφ, που συνεργάστηκε πέρυσι στον Αγροτικό Αστέρα με τον Κώστα Γαλτσίδη και άρχισε πρώτη φορά βασικός, πετυχαίνοντας δυο γκολ, το 0-1 με σουτ και το 0-3 με κεφαλιά): “Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και την πρώτη νίκη, γιατί νιώθαμε οτι είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στα προηγούμενα παιχνίδια, που δε πήραμε κάτι παραπάνω. Κυριαρχήσαμε από νωρίς στο γήπεδο, κάναμε το παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις, γι’ αυτο και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Δουλεύουμε πολύ κάθε βδομάδα για κάθε αγώνα που έρχεται. Έτσι θα προετοιμαστούμε και για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι, το οποίο είναι στην έδρα μας με την Καστοριά. Σίγουρα θέλουμε και χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε κόσμο στις κερκίδες, να στηρίζει την ομάδα. Δε κοιτάμε μακριά. Πιστεύω αν συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πάμε πολύ καλά, γιατί η ομάδα έχει φιλοδοξίες και δυνατότητες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (επιθετικός, πέρυσι έπαιξε σε Πανσερραϊκό και Μακεδονικό και πέτυχε το 0-2, μοιράζοντας δυο ασίστ): “Το ματς κρίθηκε στο ποια ομάδα το ήθελε πιο πολύ. Λόγω του κακού γηπέδου, ο αγώνας παίχτηκε στη δύναμη και την αποφασιστικότητα και όχι στην ποιότητα. Είναι πρώτη νίκη, εκτός έδρας, με μεγάλο σκορ και παράλληλα ιστορική επιτυχία για την ομάδα μας. Τη χρειαζόμασταν γιατί το αξίζαμε, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Χαμηλά το κεφάλι, εννοείται, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό το τρίποντο δίνει ώθηση στην ομάδα για να συνεχίσει έτσι, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή. Στα προηγούμενα δυο παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε και στερηθήκαμε βαθμούς, ωστόσο η ομάδα έδειξε δυνατή και οτι δε πτοείται εύκολα, μιας και δείχναμε την ίδια ενέργεια σε όλους τους αγώνες. Δε μένουμε εδώ, ούτε πετάμε στα σύννεφα. Μετά το παιχνίδι και την υπόλοιπη μέρα, η ομάδα χάρηκε τη νίκη της, αλλά ήδη τα ξεχνάμε όλα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, με focus στον επόμενο αγώνα με την Καστοριά. Το βλέπουμε όπως κάθε άλλο ματς, όλα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την ομάδα, είναι σημαντικό η κερκίδα να είναι γεμάτη, τόσο για την ψυχολογία, όσο και για την εικόνα της ομάδας. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά, για το επίπεδο και το υλικό που διαθέτει ο Κεραυνός. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το όπλο της ομάδας είναι η καλή σχέση που έχουν όλοι οι παίκτες μεταξύ τους και υπάρχει στήριξη, ο ένας στον άλλο σε κάθε δυσκολία”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ (δεξιός μπακ-χαφ, με θητεία πέρυσι σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Απόλλωνα Πόντου Κ19, μπήκε αλλαγή και πέτυχε το 0-4): “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα και την πρώτη ιστορική νίκη του Κεραυνού στη Γ΄ Εθνική. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις, για να έχουμε τον Κεραυνό όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Η νίκη μας την Κυριακή ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς από όλους μας, προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Ελπίζω αυτή την προσπάθεια να την αγκαλιάσει όλος ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής. Για εμένα είναι τριπλή χαρά, που το ντεμπούτο μου στην ομάδα συνδυάστηκε με νίκη, έχοντας πολύ καλή απόδοση, αλλά και με το δικό μου σκοράρισμα”.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΤΑΪ (αριστερός μπακ-χαφ-εξτρέμ, ήρθε από τον Αστέρα Τριποτάμου το καλοκαίρι και διαμόρφωσε το τελικό 0-5): “Θεωρώ πως από το πρώτο λεπτό δώσαμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι ήρθαμε μόνο για τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ όλη την βδομάδα για αυτό τον αγώνα. Δεν έγινε τίποτα με την νίκη αυτή και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο ματς με την Καστοριά στην έδρα μας. Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και σοβαρότητα στις προπονήσεις και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είμαστε λίγο πικραμένοι γιατί αξίζαμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος και να εδραιωθούμε όσο δυνατόν ψηλότερα. Στο ματς με την Καστοριά θελουμε την βοήθεια του κόσμου, επειδή ειναι ο 12ος παίκτης του Κεραυνού Αγγελοχωρίου και μας στηρίζουν ψυχολογικά”.

Αφήστε μια απάντηση