Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Ζαβέρκου στον κόσμο της Επανομής: “Προχωράμε μαζί!”

Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Ζαβέρκου στον κόσμο της Επανομής: “Προχωράμε μαζί!”

Με μία ευχαριστήρια ανάρτηση ο Αντώνης Ζαβέρκος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο της Επανομής για της υποδοχής που έτυχε η επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη και των υπολοίπων στελεχών της ΝΔ στην περιοχή.

“Είχα την χαρά να υποδεχθώ στην Επανομή τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη. Μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Ζήση Ιωακείμοβιτς τον Πρόεδρο της Β ‘ΔΕΕΠ Θεσσαλονίκης Θωμά Βράνο, τον διευθυντή της Διοικούσας Φίσκα Ανέστη καθώς και στελέχη του κόμματος και της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ, περπατήσαμε, συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με αρκετό κόσμο και αργότερα σε κεντρικό καφέ ανοίξαμε διάλογο για τα προβλήματα της χώρας και του τόπου μας.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι πολίτες απέδειξαν για μία ακόμη φορά, πως έχουν το ένστικτο και την καθαρή ματιά να διακρίνουν ποιος τους λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ποιος υποκρίνεται και ποιος είναι αληθινός.
Το ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για όλους, ακούσαμε φιλόφρονα σχόλια, καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως κάτι καλό παράγεται από αυτή την Κυβέρνηση.

Ευχαριστώ προσωπικά τους συντοπίτες μου στην Επανομή. Προχωράμε μαζί!”, ανέφερε ο κ. Ζαβέρκος.

Αφήστε μια απάντηση