“Το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής του Δήμου Θερμαϊκού είναι γεγονός-Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με Παπαρίζου””

“Το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής του Δήμου Θερμαϊκού είναι γεγονός-Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με Παπαρίζου””

Το γύρο της πολιτιστικής Ελλάδας κάνουν οι συναυλίες που θεσμοθέτησε ο Δήμος Θερμαϊκού και υπό τη μορφή φεστιβάλ τις προσφέρει σε όλους τους δημότες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Οπως συνέβη με τον Δημήτρη Μπάση στη Μηχανιώνα και με το δίδυμο Αρβαμιτάκη-Ζουγανέλη στην Παραλία Επανομής. Σειρά παίρνει στις 2 Σεπτεμβρίου η Ελενα Παπαρίζου, στην Περαία.

“Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα όταν ο σχεδιασμός και το έργο φέρνουν την υλοποίηση του ονείρου! Το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής του Δήμου Θερμαϊκού είναι γεγονός.

Για 2η χρονιά σπουδαίοι καλλιτέχνες που το έργο τους στη μουσική, ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα τίμησαν και τιμούν το Δήμο μας. Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κωνσταντίνος Βελλιάδης, Κωστής Μαραβέγιας, Δημήτρης Μπάσης, Ελεθευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μόλις κάποιοι από τους καλλιτέχνες που μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ κανείς που θα κάνουν ανοιχτές συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο στο Δήμο μας.

Ο Πολιτισμός για εμάς είναι ο συνδυασμός σεβασμού στα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας με την λάμψη μεγάλων καλλιτεχνών & εκδηλώσεων που αξίζουν σε όλες & όλους εσάς.

Το επόμενο μας ραντεβού για την τελευταία ανοιχτή συναυλία του φετινού φεστιβάλ ελληνικής μουσικής το δίνουμε στην Περαία, στις 2 Σεπτεμβρίου με την Έλενα Παπαρίζου”, δηλώνει ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Αφήστε μια απάντηση