Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Τσαμασλή από τη θέση του δημάρχου

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Τσαμασλή από τη θέση του δημάρχου

Η θητεία της διοίκησης του Γιώργου Τσαμασλή στον Δήμο Θερμαϊκού, ολοκληρώθηκε. Πλέον, αναλαμβάνει και επίσημα ο νέος δήμαρχος, Θόδωρος Τζέκος, με τον απερχόμενο δήμαρχο να προβαίνει σε αποχαιρετιστήρια δήλωση.

Διαβάστε:

“Παραδίδω τη θέση ευθυνης που μου ανέθεσαν οι δημοτες, επιλογή την οποία αισθάνομαι υπερήφανος ότι τίμησα στο ακέραιο, χαράσσοντας λαμπρη πορεια για το Δήμο μας, η σημερινή μορφή του οποιου, εντός και εκτός, απεχει μακράν του δήμου που παραλαβαμε το 2019.

Αισθάνομαι τιμή για την αναγνώριση του έργου μας από συμπολίτες και πολιτειακους παραγοντες, έργο που οδήγησε τον Δήμο μας στην εξωστρεφεια, τοποθετωντας τον σε περιοπτη θέση μεταξυ των δήμων της χωρας.

Είμαι ευτυχής για την αγάπη των συνδημοτων που συναντώ σε κάθε βήμα της καθημερινότητας μου και αυτη ειναι η διαβεβαίωση και η μεγαλυτερη επιβράβευση των προσπαθειων της δικής μας θητείας.

Είναι βάση ζωής για μένα να μπορώ να κοιτώ τους ανθρώπους στα μάτια. Και το έργο αυτής της θητείας μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Να περπατω ανάμεσα σας συμπολίτες, να αγκαλιαζομαστε και να σχεδιάζουμε, παλι μαζί, τη συνέχιση και ανέλιξη του αγαπημένου μας τόπου.
Σημερα παραδίδουμε τη σκυτάλη, οχι τα σχέδια για την αναπτυξιακη αναμόρφωση του δήμου, τα θεμέλια των οποιων θέσαμε κατά τη θητεία μας, παρα τα στενα ορια των χρονικών δυνατοτήτων. που η μάστιγα του κορονοιου μας επέβαλε.

Είναι τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου, το εύρος, η πληθωρα και το αναλογικό μέγεθος, των υπό εξέλιξη έργων που αφήνουμε παρακαταθηκη, από μια διετή κατ ουσίαν θητεία, λόγω της νεκρής περιοδου του covid.

Ο δήμος Θερμαϊκού βαδιζει ήδη στην τροχιά αναπτυξης που θέσαμε με τα πολυποικιλα έργα, μικρά και μεγάλα, και δεν θα επιτρέψουμε, ως συνδιοίκηση, το “φρενάρισμα”.

Αντιθέτως, θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιποροι, σε κάθε βήμα επί του σχεδιασμου συνέχισης ανάπτυξης και συγχρονης αναμόρφωσης του δήμου μας.

Απο τα βάθη της καρδιας μου, ευχαριστώ όλους, συνεργάτες και δημοτες για τη στήριξη και πραγματοποιηση του έργου αυτής της θητείας.
Έγιναν πολλα, δικαιουμαστε ακόμα περισσότερα!

Αυτός ο τοπος και οι κάτοικοι του αξίζουν το καλυτερο, και με οδηγό αυτό θα πορευθουμε και στη συνέχεια.

Ευχομαι σε όλους καλη, δημιουργική θητεία!!”