Το αποτύπωμα της πρώτης επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στον Δήμο Θερμαϊκού

Το αποτύπωμα της πρώτης επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στον Δήμο Θερμαϊκού

Την πρώτη του επίσκεψη στον Δήμο Θερμαϊκού, από τότε που εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το BestCity.gr, ήταν δίπλα του καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και μπορούμε τώρα να δούμε τι “αποτύπωμα” άφησε ο Κρητικός πολιτικός σε αυτή την πρώτη του επαφή με την περιοχή μας.

Καταρχήν, η άφιξή του στη Μηχανιώνα δεν εμπεριείχε φανφάρες και εντυπωσιασμούς. Εφτασε στον χώρο της εκδήλωσης, απλά ντυμένος, χωρίς “κουστωδία”, σε απόλυτα χαμηλούς τόνους. Χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρισταμένους, φίλους και οπαδούς του Κινήματος που τον περίμεναν και μίλησε για όλα τα θέματα, απλά και κατανοητά. Χωρίς χαρτιά, χωρίς έτοιμο κείμενο, χωρίς καμία “στημένη” προετοιμασία…

Ο κ. Ανδρουλάκης, δεν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δήμο Θερμαϊκού, μη θέλοντας να εξειδικεύσει και μην επιχειρώντας να κάνει τοπική εκμετάλλευση της επίσκεψης. Μίλησε γενικά, για θέματα που αφορούν όλους τους Ελληνες, όπως για παράδειγμα τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις στο πρόσφατο τραγικό συμβάν των Τεμπών.

Δίπλα του, είχε συνεχώς δύο ανθρώπους. Τον συμπατριώτη του (από την Κρήτη), Κώστα Κοκολάκη, γραμματέα της Νομαρχιακής της Β΄ Θεσσαλονίκης και τον Γιώργο Φεστερίδη, υποψήφιο βουλευτή, με τον οποίο μάλιστα είχε θερμό τετ-α-τετ, πριν την επίσκεψή του στον Δήμο Θερμαϊκού (σε εστιατόριο της Θέρμης),έναν άνθρωπο που εκτιμά και εμπιστεύεται ο κ. Ανδρουλάκης στη Βόρεια Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση