Τους 28 βαθμούς θα φτάσουμε σήμερα!

Τους 28 βαθμούς θα φτάσουμε σήμερα!

Η προβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

Πολύ καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Άνεμοι: Δυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και δυτική χώρα από 9 έως 29 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 12 έως 31, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 25, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, οι άνεμοι Βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, οι άνεμοι από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Τετάρτη 19-5-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ΄ όλη τη χώρα. Εξαίρεση με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη 20-5-2021
Αρχικά καιρός σ’ όλη τη χώρα. Από το απόγευμα αυξημένη συννεφιά και το βράδυ τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Παρασκευή 21-5-2021
Άστατος καιρός με αυξημένη συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και την περιοχή του Αιγαίου. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 στο Αιγαίο τοπικά έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Αφήστε μια απάντηση