Τοποθέτηση Μαυρομάτη: ” Στον Δήμο Θερμαϊκού πρέπει να γίνουν επενδύσεις” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθέτηση Μαυρομάτη: ” Στον Δήμο Θερμαϊκού πρέπει να γίνουν επενδύσεις” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διαδικτυακή συζήτηση της περιφερειακής παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία”, συμμετείχε ο τέως δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης. Θέμα της κουβέντας ήταν οι Δήμοι Θέρμης και Θερμαϊκού ως η ανατολή της Θεσσαλονίκης και οι προϋποθέσεις ανάπτυξης των περιοχών μας.

“Ο Δήμος Θερμαϊκού έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, αλλά για να αναδειχθούν αυτά τα πλεονεκτήματα πρέπει να πέσουν χρήματα. Πρέπει να γίνουν οι ανάλογες επενδύσεις ιδιαίτερα από την Περιφέρεια και όχι μόνο. Ο Δήμος Θερμαϊκού έχει τον μεγαλύτερο αλιευτικό στόλο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αλιευτικό κέντρο της χώρας μας! Στον Δήμο μας χτυπά η καρδιά της αλιείας με την ιχθυόσκαλα της Ν. Μηχανιώνας”, είπε αρχικά ο κ. Μαυρομάτης και συνέχισε:

“Δεν είναι όμως μόνο αλιευτικός ο χαρακτήρας της περιοχής μας, είναι και αγροτικός. Ξέρετε από το 1986 ως μεγαλύτερο αγροτικό κέντρο αναφέρεται η Επανομή. Και φυσικά έχουμε και το κομμάτι του τουρισμού το οποίο είναι πολυεπίπεδο. Διότι μιλάμε για 55 χιλιόμετρα ακτογραμμή από την Περαία μέχρι το Μεσημέρι”.

Δείτε όλη την τοποθέτηση του κ. Μαυρομάτη, αλλά και όλη την εκδήλωση του συνδυασμού “Πράξεις για τη Μακεδονία” στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση