Τι συνέβη με την Κάτια Καργιολάκη; Γιατί παραιτήθηκε;

Τι συνέβη με την Κάτια Καργιολάκη; Γιατί παραιτήθηκε;

Παρελθόν από το αξίωμα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μηχανιώνας αποτελεί η Κάτια Καργιολάκη, μετά από μόλις 7,5 μήνες θητείας στο πόστο της! Η νεαρή τέως, πια, πρόεδρος έστειλε επιστολή παραίτησης στον δήμαρχο, Θόδωρο Τζέκο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους γι αυτή της την κίνηση, μια παραίτηση η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή.

Ποιοι όμως είναι αυτοί οι… προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν άμεσα την κ. Καργιολάκη εκτός διοίκησης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BestCity.gr αλλού βρίσκεται η άκρη του νήματος…

Το τελευταίο διάστημα, λέγεται, πως Καργιολάκη και Τζέκος δεν είχαν καλές σχέσεις εξαιτίας της άρνησης του δημάρχου να σκύψει πάνω από τα προβλήματα της Μηχανιώνας, αδιαφορώντας για τις εισηγήσεις και τα “θέλω” του Τοπικού Συμβουλίου. Τα “ΘΑ”, τα “ΘΑ ΔΟΥΜΕ” και τα “ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ” του κ. Τζέκου, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, εκνεύρισαν την νεαρή πρόεδρο η οποία έφτασε τελικά σ΄ αυτή την απόφαση.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε κάποια “έργα” που έγιναν στη Μηχανιώνα, όπως το όργωμα της πλαζ, η κ. Καργιολάκη δεν υπάρχει πουθενά στις φωτογραφίες.

Ισως οι παραπάνω πληροφορίες διαψευστούν και από τις δύο πλευρές για λόγους “αβροφροσύνης” όμως κάτι τέτοιο λίγη σημασία θα έχει…

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Ισως να περιμένουμε σήμερα ένα “ευχαριστώ” του κ. Τζέκου για τις υπηρεσίες της, ενώ η Κάτια Καργιολάκη απλά περιορίστηκε χθες να ανεβάσει κάτι για τα “Μηχανιώτικα”.

Για την ιστορία την θέση της προέδρου της Μηχανιώνας καταλαμβάνει η Αναστασία Κουβάτση.

Το έγγραφο της αποδοχής παραίτησης της Κάτιας Καργιολάκη και της τοποθέτησης της αντικαταστάτριάς της: