Τι πρέπει να ζητήσει ο Τσαμασλής στη σύσκεψη της Παρασκευής

Τι πρέπει να ζητήσει ο Τσαμασλής στη σύσκεψη της Παρασκευής

Συνάντηση εργασίας για το έργο της ενοποίησης, ανάπλασης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης από το Καλοχώρι έως το Αγγελοχώρι, συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, την προσεχή Παρασκευή. Τοποθέτηση to the point από τον συνδημότη μας και πρόεδρο των δασολόγων, Βασίλη Αθανασιάδη για το τι πρέπει ζητήσει ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, απ΄ αυτή τη συνάντηση:

Ιδού τα 5 σημεία που πρέπει να διεκδικήσει ο Δήμος Θερμαϊκού:

1) Χωροθέτηση των σταθμών πού θα σταματά η θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία.

2)Να ξεκαθαριστεί ότι το ενυδρείο θα πρέπει να κατασκευαστεί στο Τεχνολογικό Πάρκο της Περαίας έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του έργου.

3) Η ανάπλαση της παραλίας πού ξεκινά από την Θεσσαλονίκη με κατασκευή πεζόδρομου, ποδηλατόδρομου,θεματικών πάρκων κ.λ.π. να μη σταματά στο ΙΚΕΑ αλλά να συνεχιστεί και να συνδεθεί με τον υπάρχοντα πεζόδρομο στο Δήμο μας.

4)Να προβλεφθεί η ολοκλήρωση του Αλιευτικού Καταφυγίου στους Νέους Επιβάτες ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στην Ακτή.

5)Να αναδειχθεί ο Φάρος του Αγγελοχωρίου και τα οθωμανικά τείχη σε συνδυασμό με την Ναυτική Βάση ώστε να γίνουν επισκέψιμα.

Για να δούμε τι θα κάνει ο δήμαρχος…

Αφήστε μια απάντηση