Τιμή και συγκίνηση για την Κατερίνα Ζιούτα στην εκδήλωση της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων “Παύλος Μελάς”

Τιμή και συγκίνηση για την Κατερίνα Ζιούτα στην εκδήλωση της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων “Παύλος Μελάς”

Η ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ “ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” και Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσαν τις Εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την «Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα».

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου τελέστηκε η Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρυούλων κ.κ. Παντελεήμονος.

Ακολούθησε το μνημόσυνο με την επιμέλεια της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων Παύλος Μελάς.

Απέναντι από τον Ναό μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και Πλάτωνος στην Πλατεία Μακεδονομάχων εψάλη το τρισάγιο και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στις προτομές των Ηρώων Μακεδονομάχων.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η διανομή κολλύβων από τα μέλη της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων Παύλος Μελάς.

“Η όλη εκδήλωση ήταν λιτή με περιορισμένη συμμετοχή του κόσμου κάτι που “πλήγωσε” βαθιά τα μέλη της Οργάνωσης των Μακεδονομάχων!!!!!!! Πάντως τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη της οργάνωσης που στήριξαν την όλη παρουσία μας που μόνον θετικά σχόλια ελάβαμε!!!
Με δική μας πρωτοβουλία τυπώσαμε 1000 φυλλάδια με την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα τα οποία μοιράστηκαν εντός του Ιερού Ναού αλλά και στον αύλειο χώρο όπου παρέστησαν εκπρόσωποι της Στρατιωτικής,Πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.
Επίσης στείλαμε 300 φυλλάδια στην τελετή που οργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά…και συνεχίζουμε
Την ίδια ημέρα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. παρέστη στο χωριό Μελάς ύστερα από Τιμητική πρόσκληση του Γ΄ Σώματος Στρατού προκειμένου να ¨ξεναγήσει” στο Μουσείο Μελά τον Αρχηγό ΓΕΣ ,τον Στρατηγό του Γ΄Σ.Σ.,τον Ταξίαρχο της 9ης Ταξιαρχίας Κοζάνης και το επιτελείο τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εορτασμού και την Δοξολογία που τελέστηκε στη μνήμη ΤΟΥ!!!”, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονμομάχων “Παύλος Μελάς”, μέλος της οποίας είναι η πολιτευτής της ΝΔ, κ. Κατερίνα Ζιούτα, που κατάγεται από οικογένεια Μακεδονομάχων.

“Μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση να παραστώ ως μέλος της Πανεθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων Παύλος Μελάς, στην εκδήλωση μνήμης των μακεδονομαχων προγόνων μας. Ο αγώνας συνεχίζεται…”, δήλωσε η κ. Ζιούτα.