Τζέκος προς εργαζομένους του Δήμου: «Εάν δεν έχουμε εσάς μαζί μας, δεν θα πετύχουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζέκος προς εργαζομένους του Δήμου: «Εάν δεν έχουμε εσάς μαζί μας, δεν θα πετύχουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ανάγκη αποτελεσματικότητας στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου, αλλά και την απαραίτητη συνεργασία, που χρειάζεται μεταξύ Διοίκησης και εργαζόμενων του Δήμου Θερμαϊκού, ανέδειξε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Εργαζόμενων του Δήμου Θερμαϊκού.

«Εάν δεν έχουμε εσάς μαζί μας, δεν θα πετύχουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζέκος, σημειώνοντας ότι απαιτείται να «προάγεται η αποτελεσματικότητα στη λειτουργία του Δήμου τηρώντας τα δικαιώματα των εργαζόμενων και τη νομιμότητα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος έχει έτοιμη μελέτη για τη δημοπράτηση της προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας για όσους δημοτικούς εργαζόμενους πραγματοποιούν εξωτερικές δραστηριότητες. Επιπλέον, δήλωσε τη συμπαράστασή του στην μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Παράλληλα, ο δήμαρχος, ως πρώτη ένδειξη καλής συνεργασίας και κινήτρου, ανακοίνωσε ότι εφεξής θεσμοθετείται η χορήγηση μίας επιπλέον ημέρας άδειας το χρόνο σε όλους τους εργαζόμενους.

Καταλήγοντας ο κ. Τζέκος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά με υγεία».