Τζέκος: ” Παραλάβαμε έναν Δήμο χωρίς προϋπολογισμό και με απεντάξεις έργων” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τζέκος: ” Παραλάβαμε έναν Δήμο χωρίς προϋπολογισμό και με απεντάξεις έργων” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ της περιοχής μας και όχι μόνο, παρέθεσε το μεσημέρι ο δήμαρχος, Θόδωρος Τζέκος, σε παραλιακό ξενοδοχείο της Περαίας.

Ο κ. Τζέκος, αρχικά έκανε μια αναφορά στο τι παρέλαβε η διοίκησή του, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρχε προϋπολογισμός και άλλες υποχρεώσεις για το 2023 τις οποίες αμέλησε η προηγούμενη διοίκηση.

Επίσης τόνισε πως οι απεντάξεις έργων (μικρών ή μεγάλων) είναι στην ημερήσια διάταξη, όπως για παράδειγμα η παραλία της Αγίας Τριάδας, το αποχετευτικό του Μεσημερίου, η πλατεία της Μηχανιώνας, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Μηχανιώνας, η είσοδος της Επανομής κλπ.

“Είναι ανικανότητα, αδιαφορία, αμέλεια; Δεν εξετάζω το γιατί, διότι το αποτέλεσμα μετράει”, σχολίασε.

Αναφέρθηκε επίσης στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας για το οποίο παλεύει, όπως είπε, να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες παραχώρησης με όφελος για τους κατοίκους (εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, περισσότεροι ελεύθεροι χώροι κλπ).

Λίγο πριν το φινάλε παραδέχθηκε, πάντως, πως υπάρχει αποθεματικό ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που καταδεικνύει πως δεν υπήρξε κακοδιαχείριση από την διοίκηση Τσαμασλή.

Δείτε δηλώσεις του Θόδωρου Τζέκου προς τους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στον χώρο της συνέντευξης: