ΤΕΤΡΑΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγγελοχωρίου!!!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΤΕΤΡΑΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγγελοχωρίου!!!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Υπερηχητικός, σαρωτικός και… κυμπάρης ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου διέλυσε τον Ατρόμητο Αγ. Αντωνίου με 4-1 και πλέον με τρεις στις τρείς νίκες (!) απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Το συγκρότημα του Νίκου Παρούτογλου αν και αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στο α΄ ημίχρονο, οπότε το σκορ ήταν 1-1, στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα και σκόρπισε τον αντίπαλο!

Δύο γκολ ο Γιουλδούρης και από ένα οι Χατζόπουλος και Τσιμτσιλιάκος ήταν οι σκόρερς του… τετρακέραυνου, ενώ από πλευράς Αγίου Αντωνίου ο Βεντζιος κατάφερε προσωρινά να ισοφαρίσει, αλλά μέχρι εκεί.

Το ματς συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, βοηθούντος και του καιρού, σ΄ ένα παιχνίδι με καλό θέαμα κατά περιόδους, σ΄ έναν αγωνιστικό χώρο όμως που δεν βοηθά.

Παρών όπως πάντα ο στυλοβάτης της ομάδας, Παναγιώτης Σολομωνίδης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αγγελοχωρίτες έπαιζαν με σημαντικές απουσίες με κορυφαία αυτή του Αμαρίλντο ο οποίος έχει χτυπηθεί από κορωνοϊό.

Αφήστε μια απάντηση