Τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με πολλή κουβέντα για τα μπιτς μπαρ του Ποταμού και τις Γαλάζιες Σημαίες

Τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με πολλή κουβέντα για τα μπιτς μπαρ του Ποταμού και τις Γαλάζιες Σημαίες

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς διεξήχθη σήμερα, το οποίο ήταν και το τελευταίο υπό την “σκέπη” της παρούσας διοίκησης του Γιώργου Τσαμασλή.

Πλέον, το επόμενο θα λάβει χώρα στις 2 Ιανουαρίου υπό τη νέα διοίκηση του Θόδωρου Τζέκου.

Πολλή κουβέντα έγινε για θέματα των καταστηματαρχών των μπιτς μπαρ του Ποταμού της Επανομής. Ιδιαίτερος λόγος για συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο άλλαξε την σύνθεση της ιδιοκτησίας του.

Γενικότερα, πρόκειται για ένα θέμα το οποίο χρήζει προσοχής, καθώς οι συμβάσεις ολοκληρώνονται, μετά την παράταση που δόθηκε προ τετραετίας. Το θέμα είναι βέβαιο πως θα απασχολήσει σύντομα το νέο δημοτικό συμβούλιο, διότι όπως υπογράμμισε και ο νέος δήμαρχος, κ. Τζέκος, μιλάμε για επαγγελματίες που λειτουργούν άψογα τα μαγαζιά τους, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φέρνοντας τουρισμό και διαφημίζοντας την περιοχή μας.

Κουβέντα επίσης για τις Γαλάζιες Σημαίες με την αίτηση να αφορά τέσσερις περιοχές (3 παραλίες στον Θερμαϊκό και 1 στη Μηχανιώνα), απουσιάζοντας αναφορά στον Ποταμό, λόγω Natura. Οπως όλα δείχνουν, η παραλία του Ποταμού η καθαρότερη και καλύτερη παραλία του Δήμου μας, θα μείνει ξανά χωρίς Γαλάζια σημαία.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος, Δημήτρης Πασχαλιάς, ολοκληρώνοντας και αυτός τη θητεία του, ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία ολ΄ αυτά τα χρόνια.